Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Γεωργιάδης προς Τζιτζικώστα: Μη δημιουργούμε προβλήματα στον Σαμαρά

Panayiotis Tzamaros © FOSPHOTOS
Προειδοποίηση του υπουργού Υγείας στον υποψήφιο περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας να αποσύρει την υποψηφιότητά του

Κάλεσμα προς τον Απόστολο Τζιτζικώστα να σεβαστεί την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά για τον υποψήφιο της ΝΔ στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, απηύθυνε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο υπουργός Υγείας εξήγησε ότι στα κόμματα υπάρχει ιεραρχία και η απόφαση Σαμαρά να είναι υποψήφιος στην περιφέρεια ο Γιάννης Ιωαννίδης πρέπει να γίνει σεβαστή.

«Την εποχή αυτή δεν πρέπει να δημιουργούμε προβλήματα στον πρωθυπουργό, πρέπει να τον διευκολύνουμε» εξήγησε ο υπουργός Υγείας,
ο οποίος υποστήριξε ότι ο κ. Τζιτζικώστας είναι πολύ νέος και έχει δρόμο μπροστά του, ενώ προειδοποίησε ότι αν τελικά επιμείνει στη θέση του να είναι υποψήφιος στην Κεντρική Μακεδονία, «θα βλάψει τις προοπτικές του για το μέλλον.»

Ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε επίσης να δοθούν τα ονόματα των βουλευτών της ΝΔ που σύμφωνα με δημοσίευμα έχουν σταλεί 3,5 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό την περίοδο της κρίσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος αντικατέστησε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στην περιφέρεια χωρίς το «πράσινο φως» από τη Συγγρού που φέρεται να τον προόριζε για υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Η ΝΔ λίγες ώρες αργότερα ανακοίνωσε ότι ο επίσημος υποψήφιος για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα είναι ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Πηγή: ThePaper.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: