Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Καμμένος: Όσοι βγούμε από τη συνεδρίαση της ΚΟ θα είμαστε «μια γροθιά»

«Θα δούμε» η απάντησή του σε ερώτηση για το ενδεχόμενο διαγραφών

Από τη συνεδρίαση απουσιάζουν τέσσερις βουλευτές - Μοναδικός αδικαιολογήτως απών ο βουλευτής Αχαΐας, Γιώργος Νταβρής

Με μία δήλωση που παραπέμπει σε... ξεκαθάρισμα πολιτικών λογαριασμών, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος έδωσε το στίγμα των εξελίξεων στο κόμμα του,

«Όσοι βγούμε από αυτή τη συνεδρίαση, θα βγούμε ενωμένοι σαν γροθιά» δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ ερωτηθείς αν θα υπάρξουν και διαγραφές βουλευτών, ο κ. Καμμένος αρκέστηκε να απαντήσει: «Θα δούμε».

Από τη συνεδρίαση απουσιάζουν δικαιολογημένα η βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία σύμφωνα με συνεργάτη του κ. Καμμένου βρίσκεται στο νοσοκομείο, ο επίσης βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Γαβριήλ Αβραμίδης λόγω οικογενειακού πένθους και ο βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς, ο οποίος βρίσκεται σε αποστολή στο Στρασβούργο. Μοναδικός αδικαιολογήτως απών ο βουλευτής Αχαΐας Γιώργος Νταβρής, ο οποίος σε συνομιλία του με δημοσιογράφους ανέφερε ότι «θα τα πούμε από αύριο».

Τέλος ο κ. Καμμένος στη δήλωσή του αναφέρθηκε και στο θέμα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου αλλά και της παραπομπής Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και την απόφαση του Αρείου Πάγου για μη παραγραφή των αδικημάτων Παπακωνσταντίνου και της κυβέρνησης Παπανδρέου δικαιώνονται απόλυτα. Την ίδια στιγμή διεφθαρμένοι τραπεζίτες συνεχίζουν να δίνουν δάνεια χωρίς κάλυψη σε εκδότες οι οποίοι στηρίζουν την κυβέρνηση, σε εργολάβους όπως ο κ. Μπόμπολας και ο κ. Ψυχάρης, εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, νομίζουν χωρίς συνέπειες. Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι πως μετά το τέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα πρέπει να ανησυχούν ακόμη περισσότερο».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: