Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

Αυτοί είναι οι 10 περιφερειάρχες που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία

ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ: «ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΩΝ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ»

Γράφει ο Τάσος Τσιφόρος

Σε εκλογική τροχιά, ενόψει των δίδυμων εκλογών του Μαϊου, εισέρχεται εμφανώς πλέον η ΝΔ αφού άλλωστε ο Αντώνης Σαμαράς ήδη εγκαινίασε την προεκλογική περίοδο κατά την ομιλία του στην τελετή έναρξη της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε.

Η προεργασία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές έχει ήδη φτάσει σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο, καθώς επί της ουσίας, οι μόνες εκκρεμότητες αφορούν στους υποψηφίους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σε τρείς περιφέρειες, αυτή της Αττικής, της Πελοποννήσου και του Νοτίου Αιγαίου, όπου και αναμένεται να αποφασίσει προσωπικά ο Αντ. Σαμαράς.

Ως προς τις υπόλοιπες περιφέρειες, οι αποφάσεις έχουν ληφθεί παρά το γεγονός ότι η Ν.Δ. δεν πρόκειται να ανακοινώσει, επισήμως, χρίσματα. Η πρακτική που θα ακολουθηθεί θα είναι η ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων και, εν συνεχεία, η πρόσκληση εκ μέρους της Ν.Δ. προς τους πολίτες να στηρίξουν. «Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να δώσει χρίσματα, ούτε πρόκειται να ανακοινώσει στηρίξεις. Οι εποχές έχουν αλλάξει. Η Ν.Δ. θέλει υποψηφίους οι οποίοι θα έχουν χαρακτηριστικά πετυχημένου και κοινωνικά και επαγγελματικά ανθρώπου, με  καθαρά αυτοδιοικητική ατζέντα… » σημείωσε χαρακτηριστικά προ ημερών ο Γραμματέας της Ν.Δ. κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Ο κύβος, ωστόσο, έχει ήδη ριφθεί καθώς 10 τουλάχιστον υποψηφιότητες σε περιφέρειες έχουν κλειδώσει, μεταξύ αυτών και οι Κ. Μπακογιάννης και Χριστιάνα Καλογήρου, όπως πρώτο είχε γράψει το newpost.gr.

H πλήρης λίστα περιλαμβάνει τους:

·Απόστολο Τζιτζικώστα, Κεντρικής Μακεδονίας
·Αλέξανδρο Καχριμάνη, Ηπείρου
·Γιώργο Δακή, Δυτική Μακεδονία
·Γιώργο Παυλίδη, Ανατ. Μακεδονία – Θράκη
·Σπύρο Σπύρου, Ιόνιο
·Κωνσταντίνο Αγοραστό, Θεσσαλίας
·Κώστα Μπακογιάννη, Στερεάς Ελλάδος
·Γιώργο Παπαναστασίου, Δυτικής Ελλάδος
·Σεραφείμ Τσόκα, Κρήτης
·Χριστιάνα Καλογήρου, Βορείου Αιγαίου

Πηγή: NewPost

Δεν υπάρχουν σχόλια: