Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Σοβαρές αντεγκλήσεις στη Βουλή μεταξύ του Προεδρεύοντος Γ. Δριβελέγκα με τον Η. Κασιδιάρη

Σοβαρό επεισόδιο στη Βουλή. Ο Ηλίας Κασιδιάρης στο πλαίσιο συζήτησης για νομοσχέδιο περί αγροτικής πολιτικής, κατηγόρησε την Κυβέρνηση πως καταργεί το Σύνταγμα με την προφυλάκιση 6 βουλευτών της Χρυσής Αυγής. «Έχω το λόγο να μιλήσω, αλλά σε ποια Βουλή; Αποτελείται όχι από 300 αλλά 294 βουλευτές… Και ξέρω πως επεξεργάζεστε ανθελληνικά σχέδια, να μας θέσετε εκτός νόμου».

Ο Προεδρεύων του ζήτησε να μιλήσει επί του νομοσχεδίου (για αγροτικά θέματα) και τότε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής , είπε: «Ποιο νομοσχέδιο; Είναι παράνομο. Όπως παράνομα είναι τα μέτρα του μνημονίου. Εγώ όσο μένω ελεύθερος – γιατί ξέρω υπάρχει βρώμικο σχέδιο εναντίον μου… – θα έρχομαι στην αίθουσα για να λέω την αλήθεια. Είστε όλοι προδότες και πουλημένοι, κλέφτες και απατεώνες!»

Απευθυνόμενος  προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που διαμαρτύρονταν τους χαρακτήρισε…«λαμόγια ΠΑΣΟΚντζήδες». Έντονη ήταν η αντίδραση του Προεδρεύοντος Γιάννη Δριβελέγκα ο οποίος του αφαίρεσε αμέσως το λόγο. «Να μη γραφούν αυτά στα πρακτικά. Παραβιάζεται το άρθρο 79… Σας αφαιρώ το λόγο. Κλείστε το μικρόφωνο. Να διαγραφούν από τα πρακτικά» είπε και απευθυνόμενος προς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής σημείωσε… «Κι αν νομίζεται πως είναι παράνομη η Βουλή έχετε ένα τρόπο…, να σηκωθείτε να φύγετε να ησυχάσει και ο ελληνικός λαός».



Πηγή: Makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: