Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν αποκλείω συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

Δεν αποκλείει συνεργασία ακόμα και με τον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος είπε σε συνέντευξή του πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει κάνει στροφή 180 μοιρών.

Μιλώντας στον Realfm ο κ. Γεωργιάδης είπε πως «αν ο ΣΥΡΙΖΑ ή το κάθε κόμμα αντιλαμβάνεται αυτό που αντιλαμβανόμαστε εμείς ως μείζον συμφέρον της χώρας, που είναι η παραμονή της χώρας στο ευρώ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τότε δεν υπάρχει θέμα. Μπορούμε όλοι να συνεργαστούμε».

Όσο για το πότε θα μπορέσει η χώρα να βγει ξανά στις αγορές δήλωσε ότι «η μερική μας έξοδος στις αγορές μέσα στο 2014 αν διατηρήσουμε τη σταθερότητα που έχουμε. Η κάλπη θα κρίνει αν θέλει ο λαός θέλει να ξαναμπεί στην περιπέτεια ή όχι» και δήλωσε αισιόδοξος λέγοντας: «100% βγαίνουμε από το τούνελ».

Όο για τις προσωπικές του φιλοδοξίες είπε πως τις έχει υπερξεπεράσει.

«Όταν μπήκα στην πολιτική δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα γινόμουν υπουργός. Τις πολιτικές μου φιλοδοξίες τις έχω υπερξεπεράσει. Θα ζήσει η Βουλή και χωρίς εμένα» και υποστήριξε ότι «η δημοφιλία δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει να κάνω τη δουλειά μου».

«Το θέμα έχει λυθεί» είπε για το θέμα των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων «γιατί έχει ληφθεί απόφαση από τον Πρωθυπουργό και δεν θα προχωρήσουμε σε μεταβολή. Θα έχουμε μια απελευθέρωση της τιμής στα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα προς τα κάτω για να υπάρχει ανταγωνισμός αλλά δεν θα βγουν από τα φαρμακεία» ξεκαθάρισε.

Τέλος ξεκαθάρισε πως δεν θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές λέγοντας πως «δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κατέβω υποψήφιος δήμαρχων Αθηνών» .

Πηγή: NewPost

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Αδωνη τι λενε οι κρυφες δημοσκοπισεις?????
2ο κομμα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ??????

ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΔ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ.....
ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΧΕΤΕ...