Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Τις υποψηφιότητες για τον δήμο Αθηναίων ανακοίνωσε η Χ.Α.

Τις υποψηφιότητες του Ηλία Κασιδιάρη για το Δήμο Αθηναίων και του Ηλία Παναγιώταρου για την Περιφέρεια Αττικής, ανακοίνωσε και επίσημα η Χρυσή Αυγή σε εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε «ότι όσα ψέματα και να πουν, όσες παρανομίες και να κάνουν, θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ακόμα και μέσα από τη φυλακή».

Εκτίμησε δε ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι η πρώτη δύναμη στην Αθήνα, λέγοντας ότι «σε αυτήν την περίπτωση θα έχουμε την παγκόσμια πρωτοτυπία, δήμαρχος πρωτεύουσας χώρας να εκλέγεται μέσα από τη φυλακή».

Σχετικά με το πρόγραμμα του για την Αθήνα είπε ότι από τα πρώτα πράγματα που θα κάνει θα είναι  λογιστικός έλεγχος στα οικονομικά του Δήμου.

Επιπλέον, σε ό,τι αφορά την καταπολέμηση της φτώχειας ανέφερε ότι θα οργανώσει δίκτυο κοινωνικών παντοπωλείων και κοινωνικών ιατρείων «για τους Αθηναίους πολίτες, αλλά όχι για τους λαθρομετανάστες.

Από την πλευρά του ο  Ηλίας Παναγιώταρος επιτέθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς στο πολιτικό προσωπικό της χώρας και διατύπωσε την άποψη ότι «οι προφυλακίσεις βουλευτών της Χ.Α. αποτελούν ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής».

Στο ίδιο πνεύμα, ο κ. Κασιδιάρης μίλησε για «αληταράδες» και «ρεμάλια» της «αντεθνικής διακυβέρνησης της χώρας» και κάλεσε Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ να «κατεβάσουν» ως υποψηφίους για το Δήμο Αθηναίων τους κύριους Δένδια και Παπαδημούλη αντίστοιχα «για να γίνει πραγματική ιδεολογική αντιπαράθεση, να τους δούμε στα ίσια, με πολιτικά επιχειρήματα, να γίνουν ντιμπέιτ, να γίνει διάλογος.

Τέλος ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες Κεντρικού, Βορείου και Δυτικού τομέα Αθηνών καθώς και Ανατολικής και Δυτικής Αττικής. Ειδικότερα, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης κεντρικού τομέα Αττικής θα είναι ο Παύλος Κτιστάκης, Δυτικής Αττικής ο Γιάννης Κωνσταντινίδης, Ανατολικής Αττικής η Ευγενία Χρήστου (σ.σ. σύζυγος του προφυλακισμένου βουλευτή της Χ.Α. Γιώργου Γερμενή), Βόρειου τομέα ο Ανδρέας Φωτόπουλος και Δυτικού τομέα ο Ευάγγελος Μπαρμπούρης.

Πηγή: ΑΜΠΕ
Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια: