Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

Τους τρέλανε όλους ο Ερντογάν: Με 3D ολόγραμμα εμφανίστηκε σε ομιλία του στη Σμύρνη (Video)

Ο Τούρκος πρωθυπουργός έκανε μία... "άβαταρ" εμφάνιση που άφησε άφωνους άπαντες. O Ινδός πολιτικός Ναρέντρα Μόντι,  ήταν ο πρώτος που εισήγαγε αυτή την τεχνολογία.

Την ώρα που η κυβέρνηση Ερντογάν κλονίζεται από το σκάνδαλο διαφθοράς, ο Τούρκος πρωθυπουργός, για να κερδίσει τις εντυπώσεις, προέβη σε μία εμφάνιση, που σχεδόν κανείς κανείς άλλος πολιτικός δεν έχει ξανακάνει.

Πιο αναλυτικά, το κυβερνών κόμμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (AKP, Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης) εισήγαγε την... τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην τουρκική πολιτική -ένα εργαλείο που συνήθως το συναντάμε μόνο στα βιβλία επιστημονικής φαντασίας- και συγκεκριμένα το ολόγραμμα.

Έτσι, όσοι βρέθηκαν στην κομματική συνάντηση του AKP που έγινε στη Σμύρνη στις 26 Ιανουαρίου με σκοπό την ανακοίνωση των υποψηφίων για τη δημαρχία της πόλης, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Ερντογάν σε... 3D!  Εκτός από τα προφανή οφέλη, αυτή η ..."διαστημική" τακτική βολεύει τον Ερντογάν, αφού "εμφανίστηκε" χωρίς να παρευρεθεί στην "εχθρική" για αυτόν πόλη της Σμύρνης που η αντιπολίτευση κυριαρχεί.

«Θα πάμε σε εκλογές στη σκιά των επιθέσεων που παρασκευάζονται από δίκτυα προδοτών. Καλώ όλους τους υποψήφιους δημάρχους να μην χάσουν τον χρόνο τους», είπε το... άβαταρ του Τούρκου πρωθυπουργού.

Δείτε Βίντεο:Πηγή: TheInsider

Δεν υπάρχουν σχόλια: