Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ισόβια συν 25 χρόνια στον Πακιστανό που χτύπησε τη 16χρονη Μυρτώ

«Η Μυρτώ δεν είναι πολύ καλά! Περιμέναμε περισσότερα πράγματα από την θεραπεία στο εξωτερικό, αλλά δεν έγιναν! Το παιδί μου δεν θα ξαναγίνει ποτέ όπως ήταν. Γι' αυτό ζητώ την καταδίκη του, όχι για μένα αλλά για να δικαιωθεί το παιδί μου» φώναξε μετά την είσοδο του δράστη στην αίθουσα η τραγική μητέρα.

Ισόβια συν 25 χρόνια κάθειρξη επέβαλε το δικαστήριο στον 23χρονο Πακιστανό που τον Ιούνιο του 2012 στην Πάρο κακοποίησε άγρια τη 16χρονη πλέον Μυρτώ.

Η δίκη στη Σύρο διεξήχθη σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα, με τη μητέρα της Μυρτούς να εκφράζει τη βεβαιότητα ότι ο δράστης της αποτρόπαιης πράξης δεν χτύπησε απλώς το κορίτσι και δεν ήθελε απλώς να τη ληστέψει, αλλά τη βίασε και ήθελε και να τη σκοτώσει.

«Το κινητό της το είχε, την ευχαρίστηση την είχε και πήρε μία πέτρα για να την αποτελειώσει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ένταση επικράτησε ήδη από τι στιγμή που η μητέρα του κοριτσιού είδε το δράστη να μπαίνει στην αίθουσα, και προσπάθησε να του επιτεθεί. Αστυνομικοί την συγκράτησαν και εκείνη επέστρεψε στη θέση της.

«Η Μυρτώ δεν είναι πολύ καλά! Περιμέναμε περισσότερα πράγματα από την θεραπεία στο εξωτερικό, αλλά δεν έγιναν! Το παιδί μου δεν θα ξαναγίνει ποτέ όπως ήταν. Γι' αυτό ζητώ την καταδίκη του, όχι για μένα αλλά για να δικαιωθεί το παιδί μου» τόνισε η τραγική μητέρα.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο 23χρονος δράστης αποδέχθηκε τις κατηγορίες και ζήτησε συγνώμη.

Η Μυρτώ, νοσηλεύεται από την Παρασκευή στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Animus στη Λάρισα, μετά από επτά μήνες νοσηλείας σε κέντρο της Βοστόνης.

Πηγή: Skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: