Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ηλίας Κασιδιάρης: Έχετε κάνει το Σύνταγμα κουρελόπανο


 Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας αντισυνταγματική την απόφαση να κρατηθούν εκτός Βουλής οι τρεις «πολιτικοί κρατούμενοι» βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Μιλώντας στη Βουλή, ο κ. Κασιδιάρης εξαπέλυσε προσωπική απόφαση κατά του Πρωθυπουργού, λέγοντας ότι παρενέβη στη δικαστική εξουσία, καθώς μέσω τηλεφώνου απαίτησε τη φυλάκιση βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου. «Έχετε καταντήσει φερέφωνό σας την ελληνική Δικαιοσύνη» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στις κατηγορίες κατά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής είπε ότι «δεν δένει» η εγκληματική οργάνωση, ενώ απαίτησε να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των υπουργών που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση.

Συνεχίζοντας την επίθεση κατά της κυβέρνησης, δήλωσε ότι «έχει κάνει το Σύνταγμα κουρελόπανο» και χαρακτήρισε καταφανέστατα αντισυνταγματική την τροπολογία για την αναστολή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής. 

«Δεν υπάρχει νόμος σε αυτή τη χώρα, υπάρχουν μόνο εκπρόσωποι κομμάτων που υπηρετούν αντεθνικά συμφέροντα», δήλωσε ο κ. Κασιδιάρης.

Κατά την έναρξη της συζήτησης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Αρτ. Ματθαιόπουλος αναφέρθηκε στην απουσία των προφυλακισμένων βουλευτών, ζήτησε να τους δοθεί άδεια να συμμετέχουν και χαρακτήρισε «άδικη, άκυρη» την διαδικασία. «Να αφήσετε τους συναγωνιστές να ασκήσουν τα καθήκοντα τους ως νόμιμοι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του λαού», είπε και δήλωσε ότι θεωρεί υπεύθυνους τον Πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Βουλής.

Πηγή: Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια: