Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

19ο Ράλλυ Σπριντ «Φίλιππος»


Οι μέρες πλησιάζουν και όλα είναι έτοιμα σε ότι αφορά την σωστή και ασφαλή διεξαγωγή του 19ου Ράλλυ Σπριντ Φίλιππος, το οποίο φέτος «κλείνει» την αυλαία του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος.

Ένας αγώνας με ενδιαφέρον που προτίθεται να ικανοποιήσει τις δύο πιο σημαντικές κατηγορίες θεατών.

Κατηγορία 1: Ο λάτρης της δράσης, θα χορτάσει τρία περάσματα στην ειδική διαδρομή των 18 χλμ. με δεκάδες υπέροχα σημεία θέασης για όλα τα γούστα.

Κατηγορία 2: Ο φυσιολάτρης θεατής του οποίου αρέσουν και οι αγώνες αυτοκινήτου, θα μπορέσει να απολαύσει ένα μοναδικό σκηνικό όχι μόνο μέσα στην ειδική διαδρομή αλλά και  γύρω από αυτήν.


Σε όποια κατηγορία θεατή και αν ανήκετε, αυτόν τον αγώνα δεν πρέπει να τον χάσετε.  Οι μη αγωνιστικές εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Υπόψη πως η ειδική διαδρομή κλείνει στις 9.00 π.μ. για θεατές και M.M.Ε. Λόγω των συμμετοχών, οι οποίες έφτασαν αισίως τις 24, η ειδική διαδρομή δεν θα ανοίξει ανάμεσα στα σκέλη. Δεν υπάρχει όμως λόγος ανησυχίας, ο αγώνας κυκλώνει οπότε η ροή θα είναι συνεχόμενη.


Οι εκπρόσωποι των M.M.Ε. μπορούν να προμηθευτούν τις κάρτες press στον Τεχνικό Έλεγχο, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Οκτωβρίου από τις 3 μ.μ. ως και τις 6 μ.μ. 

Η Λ.Α.Β. θα φροντίσει τα πάντα που αφορούν στον αγώνα, εσείς φροντίστε την δική σας αλλά και την ασφάλεια της παρέας σας, σεβόμενοι τις υποδείξεις των κριτών και ενδιαμέσων. 


Γραφείο Τύπου
19ο Ράλλυ Σπριντ Φίλιππος
filipposrally.blogspot.gr

Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας
Φιλίππου 25 (γρ.10 Κτίριο Δημοτικής Αγοράς)
59100 Βέροια
email: lavverias@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: