Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Συναυλία με τη ... δική μας Μιχαέλα Κυργιαφίνη - 5ο Φεστιβάλ Πολυγύρου

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΩΡΑ 21:30
ΣΥΝΑΥΛΙΑ: ΜΙΧΑΕΛΑ ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗ


Η Μιχαέλα Κυργιαφίνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πολύγυρο, όπου σπούδασε από παιδική ηλικία τη μουσική σε τοπικά ωδεία. Από την ηλικία των 17 συνθέτει και δημιουργεί δικά της μουσικά κομμάτια και εμφανίζεται συγχρόνως σε μουσικές σκηνές.

Η Μιχαέλα Κυργιαφίνη μέσα από τη μουσική της σε ροκ-έντεχνο ύφος αναπτύσσει μια κοινωνική προβληματική, εκφράζει ιδέες, πόθους, συναισθήματα ενώ παράλληλα τραγουδά με αμεσότητα και ευαισθησία τον έρωτα.
Φέτος τον Ιούνιο παρουσιάζει το πρώτο προσωπικό της άλμπουμ με τίτλο «Ετών 21» σε στίχους, μουσική και ερμηνεία δική της, στο οποίο συμμετέχουν οι Διονύσης Τσακνής και Χρήστος Θηβαίος.
Στη συναυλία της στον Πολύγυρο θα παρουσιάσει το δίσκο της μαζί με πολλά διασκευασμένα χαρακτηριστικά κομμάτια της έντεχνης ελληνικής σκηνής από την εποχή του Χατζηδάκι-Σαββόπουλου μέχρι και σήμερα.

Μαζί της πέντε ακόμη εξαιρετικοί μουσικοί συνοδεύουν και αναδεικνύουν τη μουσική και τα τραγούδια της… «δικής μας» Μιχαέλας.
Νατάσα Αλεξίου: βιολί, Χρήστος Γκαΐλας: μπάσο, Θεόδωρος Θεωδοράνος: ντραμς, Διαμαντής Καραγιαννακίδης: πλήκτρα, Γιώργος Φωκάς: κιθάρα.

Είσοδος ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: