Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Ανεξάρτητοι Ελληνες: Πρόταση προανακριτικής και για Παπανδρέου

Αναμένεται στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος την Τρίτη στη Βουλή

Με βασικό αντικείμενο τον καθορισμό της θέσης της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο θέμα της Προανακριτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ, θα συνεδριάσει την Τρίτη, λίγο μετά τις 10 το πρωί, στη Βουλή, η ΚΟ του κόμματος υπό της προεδρία του Πάνου Καμμένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα προτείνουν την παραπομπή σε Προανακριτική τόσο των κ.κ. Ευ.Βενιζέλου και Γ. Παπακωνσταντίνου, αλλά και των πρώην πρωθυπουργών κ.κ. Γ. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμου.

Λίγο πριν από την έναρξη της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Πάνος Καμμένος θα συναντηθεί στη Βουλή με τον ανεξάρτητο βουλευτή και πρώην υφυπουργό Απασχόλησης Νίκο Νικολόπουλο για το ζήτημα.

Υπενθυμίζεται ότι για την κατάθεση σχετικής πρότασης απαιτούνται οι υπογραφές τουλάχιστον 30 βουλευτών.

Υπέρ της Προανακριτικής και για τον πρώην πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου έχει ταχθεί η Χρυσή Αυγή, η οποία τη Δευτέρα άσκησε κριτική στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ που αφορούσε τους κ.κ. Βενιζέλο και Παπακωνσταντίνου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ την έκανε τελικά την κωλοτούμπα, δίνοντας συγχωροχάρτι στον Παπανδρέου και διαγράφοντας τις ποινικές του ευθύνες για το σκάνδαλο Λαγκάρντ. Ο Αλέξης μυρίστηκε εξουσία και άρχισε τα υπόγεια πολιτικά παιχνίδια» ανέφερε η Χρυσή Αυγή.

Πηγή: Το Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: