Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ με 2,7% σε νέα δημοσκόπηση

ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΕΣ

Προβάδισμα 2,7% του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ καταγράφει έρευνα της "Κάπα Research" για την εφημερίδα "το ΒΗΜΑ της Κυριακής".

Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 23,1%, η ΝΔ 20,4%, η Χρυσή Αυγή 10,4%, το ΠΑΣΟΚ 7,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,4% το ΚΚΕ 5,7%, η ΔΗΜΑΡ 4,6% ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται στο 14,8%.

Ωστόσο, το 42,5% θεωρεί καταλληλότερη να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες μια κυβέρνηση συμμαχική με κορμό τη ΝΔ έναντι 37,6% που θεωρεί καταλληλότερη μια συμμαχική κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ.


Καταλληλότερος πρωθυπουργός θεωρείται ο Α. Σαμαράς με ποσοστό 38,25% έναντι του Αλ. Τσίπρα, που συγκεντρώνει 33,35%.

Το 35,3% θέλει άμεσα τη διενέργεια εκλογών ενώ το 51,6% επιθυμεί να δοθεί περισσότερος χρόνος στην κυβέρνηση.

Τέλος, το 46,1% των ερωτηθέντων θέλει να συμμετέχουν στην κυβέρνηση ενεργά πολιτικά στελέχη από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ έναντι του 42,5% που δεν το επιθυμεί.

Πηγή: NewPost

1 σχόλιο:

Alexandros Raskolnick είπε...

"Προβάδισμα μόλις 2,7% του ΣΥΡΙΖΑ μέσα σ' αυτό το χαμό δείχνει αυτό που λέω μέρες τώρα:

Αντί για ιδέες και προτάσεις, παρακολουθούμε άφωνοι τα trolls της Τηλεδημοκρατίας μας που, αντί να εργάζονται για την επόμενη μέρα, περιφέρονται από τηλεοπτικό σε τηλεοπτικό πλατό με την «αριστεροσύνη» τους υπό μάλης και το σύνδρομο του σωτήρα να έχει κυριεύσει τους αδύναμους εγκεφάλους τους! Και ματαιοπονούν, χωρίς σχέδιο, χωρίς προτάσεις, να μας «σώσουν» με τσιτάτα περασμένων εποχών...

http://my-pillow-book.blogspot.gr/2012/10/shadowpuppetry.html"