Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Επιστολή του Παναγιώτη Ψωμιάδη προς τον Πούτιν


«Κύριε Πρόεδρε,

Επιτρέψτε μου να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την πανάξια εκλογή σας στη θέση του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Σ’ αυτή την τραγική οικονομική συγκυρία για την Πατρίδα μας, προσβλέπουμε στην πολύτιμη βοήθεια και συνδρομή της μεγάλης σας χώρας.

Δεν ξεχνούμε πως στη νεότερη ιστορία της Ελλάδας η Ρωσία υπήρξε ισχυρός και σταθερός σύμμαχός μας. Σήμερα, καλούμαστε να δώσουμε μια νέα δυναμική στις διμερείς μας σχέσεις, σχέσεις που έχουν σφυρηλατηθεί εδώ και αιώνες πάνω σε στέρεα θεμέλια, όπως η κοινή μας Πίστη και η πλούσια πολιτισμική μας παράδοση.


Η Ελλάδα έχει ανάγκη τώρα περισσότερο από ποτέ, κ. Πρόεδρε, τη στήριξη και τη συμπαράσταση μιας αδελφής χώρας, ενός ισχυρού στρατηγικού εταίρου, με πρωταγωνιστικό ρόλο στη διεθνή πολιτική σκακιέρα, ώστε να διασφαλίσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα.

Είμαι βέβαιος πως με τη βοήθεια του Θεού μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή, να αναθερμάνουμε τη φιλία και τη συνεργασία μας, δίνοντας προτεραιότητα σε κοινές δράσεις που θα λειτουργήσουν προς όφελος και των δύο πλευρών.

Θερμά συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά.



Σπέσιαλ αφιερωμένο το "Kakalin" στον Πανίκα ... :)

Δεν υπάρχουν σχόλια: