Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Στις τάξεις του ΛΑΟΣ ο Λ. Κωνσταντινίδης

Υπήρξε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Την προσχώρηση του κ. Λευτέρη Κωνσταντινίδη στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης.

«Ο Λευτέρης Κωνσταντινίδης έχει καταγραφεί στη συνείδηση όλων των πολιτικών της μεταπολιτευτικής περιόδου ως ο πλέον ανιδιοτελής μαχητής της ζωής, εντός και εκτός του Κοινοβουλίου» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, καλωσορίζοντας τον κ. Κωνσταντινίδη στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Πρόσθεσε ότι γνωρίζει άριστα την οικονομική κατάσταση της χώρας, καθώς και ότι έχει ζήσει πολύ στο εξωτερικό και είναι αχθοφόρος μεγάλων εμπειριών.


«Η ανιδιοτέλειά του είναι τέτοια που στον κοινό αγώνα που αποφασίσαμε να δώσουμε μαζί για την Ελλάδα, εδώ που βρίσκεται πλέον η Ελλάδα, ήταν το ότι "Πρόεδρε, έρχομαι για την τελευταία θέση στο Επικρατείας". Θα προσπαθήσω να τον πείσω για μια άλλη σειρά στο Επικρατείας, ευχαριστώντας τον για τους καλούς αγώνες που έχει κάνει για την Ελλάδα, για το κέφι του και την όρεξη για μεγάλη ανατροπή του νεοφιλελευθερισμού» ανέφερε ο κ. Καρατζαφέρης.

«Σημασία δεν έχει τι νίκες κατήγαγε κανένας στην προηγούμενη περίοδο της ζωής του, ή τι ήττες έχει υποστεί. Σημασία έχει να είναι πάντα έτοιμος να δώσει το "παρών" στο κάλεσμα του λαού και της χώρας, για τα δικαιώματα των μη προνομιούχων αυτής της χώρας. Και αυτή τη στιγμή, σχεδόν το σύνολο του Ελληνικού λαού είναι μη προνομιούχοι και υποφέρουν τα πάντα», δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντινίδης.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: