Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Έκαναν γυαλιά καρφιά γραφεία βουλευτών στην Κέρκυρα (Video)

Έφοδο στα γραφεία των βουλευτών Κέρκυρας της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ έκανε ομάδα αγανακτισμένων μετά από συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας εκατοντάδων πολιτών που πραγματοποιήθηκαν μετά τη λήξη της λαϊκής συνέλευσης.



Τα επεισόδια έγινα σήμερα το βράδυ, λίγο μετά τις 8, όταν περισσότερα από 250 άτομα μετά την αποχώρησή τους από λαϊκή συνέλευση που πραγματοποίησαν στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, πήγαν αρχικά κάτω από το γραφείο του βουλευτή της Ν.Δ. Νίκου Δένδια και, στη συνέχεια, της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Α. Γκερέκου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το νέο μνημόνιο και να απαιτήσουν από τους κοινοβουλευτικούς τους εκπρόσωπους να μην υπογράψουν.

Μικρή ομάδα διαδηλωτών, έσπασε τις πόρτες των δύο γραφείων και πέταξε αντικείμενα, φακέλους και άλλο υλικό στο δρόμο υπό τις επιφημίες των συγκεντρωμένων στις δύο περιοχές, παρά τις προσπάθειες της ισχυρής αστυνομικής δύναμης που ήταν στο χώρο και των δύο γραφείων να μπορέσει να τους αποτρέψει.

Τα επεισόδια κράτησαν ελάχιστα λεπτά και στη συνέχεια, οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν και επέστρεψαν στο χώρο της (πρώην) Νομαρχίας η οποία εξακολουθεί να τελεί υπό κατάληψη.



corfupress.com

Πηγή: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: