Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Σχόλιο Νεοδημοκράτη στο antinews

Αντώνη Σαμαρά μέσα σε 3 μήνες, έχεις απογοητεύσει πλήρως τον κόσμο σου… αυτόν που στήθηκε με τις ώρες για να σε εκλέξει αρχηγό ενάντια σε όλους και σε όλα…

Κάποτε – όχι και πολύ παλιά – έλεγες Αντώνη: “Ξέρετε ποιος είμαι. Λέω όχι, και εννοώ, όχι! Έχω λόγο και τον τιμώ. Κάποτε αρνήθηκα να υποχωρήσω και έμεινα 11 χρόνια σπίτι μου. Ύστερα γύρισα. Δεν γύρισα για να υποχωρήσω. Γύρισα για να παλέψω… Και το λάθος δεν το συνυπογράφω…Συναίνεση στο λάθος δεν δίνω! Δεν δικαιούμαι να δώσω.”

Μα Αντώνη ακριβώς αυτό έκανες. Μέσα σε 3 μήνες…χρειάστηκαν μόνο 3 μήνες για να υποχωρήσεις, για να σταματήσεις να παλεύεις, να συνυπογράψεις το λάθος, να δώσεις συναίνεση στο λάθος. Και όχι μόνο αυτό, αλλά σήμερα απείλησες και με διαγραφές όσους δε συνυπογράψουν το λάθος…

Σου γράφαμε εδώ εκατοντάδες άτομα για εκλογές… σου ζητήσαμε να μη συμμετάσχεις στην (αντισυνταγματική) κυβέρνηση Παπαδήμου… σου ζητήσαμε να αντισταθείς, να εμποδίσεις τη διάλυση του τόπου.

Και εσύ σαν ευχαριστώ για τον αγώνα που κάναμε για να σε βγάλουμε πρόεδρο μας ανταποδίδεις τα αντίθετα από αυτά που θέλουμε και πιστεύουμε. Κάθε φορά που σου ζητάμε κάτι, όταν έρθει η ώρα της κρίσης και των κρίσιμων αποφάσεων, κάνεις το αντίθετο. Μάλλον δεν έχεις ζυγίσει καλά τον κόσμο της ΝΔ. Σε κάναμε πρόεδρο για τα ΟΧΙ σου (Μακεδονικό, Ανάν), σε κάναμε πρόεδρο γιατί μιλάς για πατρίδα, για ιδανικά.

Αν θέλαμε πρόεδρο προσκυνημένο, υπήρχε επιλογή…

Δεν την κάναμε όμως…

Διαλέξαμε εσένα…

Η στάση σου το τελευταίο 3μηνο είναι εντελώς ασύμβατη με τα πιστεύω των ανθρώπων που σε στήριξαν.

Η δύναμη Αντώνη πηγάζει από το λαό. Αν χάσεις Αντώνη αυτούς που σε στήριξαν στις 29/11/09 σε ποιους θα στηριχθείς;

Εγώ άλλον Αντώνη ψήφισα… άλλον Αντώνη έβλεπα μέχρι τον 11/2011 και άλλον Αντώνη τώρα. Και αυτός ο τελευταίος δε μου αρέσει… ούτε εμένα ούτε σε πολλούς από το ποτάμι των ΝΔατών που σε έκανε πρόεδρο στις 29/11/09… Τη δύναμη αυτού του ποταμού πρέπει να τη θυμούνται όλοι… μηδενός εξαιρουμένου.

Πηγή: σχόλιο στο Antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια: