Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ - Λοβέρδος: Θα συμπορευθώ με τον Βενιζέλο

Γελάκια και ναζάκια ... σκέφτονται τι μούτρα θα κάνει ο Γ.Α.Π. όταν το μάθει ! ...
Κανόνισε Αντώνη Σαμαρά να σε περάσει ο Βενιζέλος ... λίγη κατρακύλα ακόμα χρειάζεται ...

Τη συμπόρευσή τους για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ εν όψει των διαδικασιών για την διαδοχή, ανακοίνωσαν σε κοινή συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος και ο υπουργός Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλος.

Οι δύο υπουργοι υποστήριξαν ότι μπορούν με τη συμπόρευσή τους να εγγυηθούν την ενότητα του κινήματος, ενώ συμφώνησαν στην ανάγκη στήριξης της κυβέρνησης Παπαδήμου με στόχο την ολοκλήρωση του έργου της.

«Θα πορευθούμε μαζί με τον Βαγγέλη, θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσω τις προτάσεις μου για τη νέα φιλοσοφία που πρέπει να έχει το κόμμα»,
τόνισε ο υπουργός Υγείας, προσθέτοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κίνημα που πρέπει να μείνει όρθιο και να δώσει μάχες για να μη γονατίσει η χώρα».

Από την πλευρά του, ο υπουργός Οικονομικών παρατήρησε ότι «μια νέα διαίρεση θα πήγαινε πολύ πίσω το ΠΑΣΟΚ» και εξέφρασε την ευχή να αποτελέσει η κοινή τους πρωτοβουλία έναυσμα για να μπει τέλος στην εσωστρέφεια. «Είναι υποχρέωσή μας να πορευτούμε μαζί για το ΠΑΣΟΚ, τη χώρα και τους πολίτες», επισήμανε.

«Η παράταξή μας δεν αντέχει νέες διαιρέσεις. Η χώρα έχει ανάγκη από σταθερότητα και η σταθερότητα, τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές, προϋποθέτει την ενότητα της δημοκρατικής παράταξης, την ενότητα του ΠΑΣΟΚ Kαι εμείς αυτή την ενότητα μπορούμε να την εγγυηθούμε», υπογράμμισε με τη σειρά του ο κ. Λοβέρδος.

Οπως γνωστοποίησε ο ίδιος, οι δύο άνδρες έχουν ενημερώσει γι' αυτή τους την κίνηση πολλούς συναδέλφους τους, καθώς στόχος τους είναι «να αγκαλιάσει αυτή η ενωτική πρωτοβουλία όλη την παράταξη».

Η ανακοίνωση των δύο υπουργών έρχεται δύο ημέρες πριν τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος υπό την προεδρία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου, την προσεχή Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου.

Πηγή: Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια: