Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ο Δήμος Σιθωνίας φορέας υλοποίησης του βιολογικού Συκιάς


Νικήτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Σιθωνίας φορέας υλοποίησης του βιολογικού Συκιάς

Θετικά αξιολογήθηκε η τροποποίηση του έργου «Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Συκιάς Δήμου Τορώνης Νομού Χαλκιδικής» στο Ε.Π.ΠΕΡ.Α.Α με γνωμοδότηση από την αρμόδια επιτροπή επαναξιολόγησης.

Ως εκ τούτου, το μεγάλο έργο κατασκευής του βιολογικού της Δημοτικής Κοινότητας Συκιάς, προϋπολογισμού 3.300.000 ευρώ θα υλοποιηθεί από το Δήμο Σιθωνίας.
Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη".


Ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος σε δήλωσή του αναφέρει:

«Ένα μεγάλο έργο πνοής, το οποίο αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων της Συκιάς μπαίνει στην τελική ευθεία για την υλοποίησή του. Τα προβλήματα που προέκυψαν αναφορικά με τον φορέα υλοποίησης του έργου επιλύθηκαν και δικαιώθηκε για μια ακόμη φορά ο Δήμος Σιθωνίας. Θέλουμε να βεβαιώσουμε τους συνδημότες μας ότι θα εκτελέσουμε ένα έργο υποδομής με όλους τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης, το οποίο θα είναι υπόδειγμα για τη Δημοτική Κοινότητα Συκιάς.

Στόχος μας είναι να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των συνδημότων μας αλλά και των επισκεπτών μ’ αυτό το σημαντικό έργο υποδομής, το οποίο μάλιστα θα συμβάλει ουσιαστικά και στην τουριστική ανάπτυξη του Δήμου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: