Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Κ. Μαργαρίτης: Το ΠΑΣΟΚ διασπά τη συνοχή των Ελλήνων


Η ατελείωτη ταλαιπωρία των Ελλήνων πολιτών από τη σημερινή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν έχει τελειωμό! Μετά τους φόρους σ’ ότι μας ανήκει και σ’ ότι ονειρευόμασταν να αποκτήσουμε, την εργασιακή εφεδρεία, τις μειώσεις μισθών και τις απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα από το κλείσιμο των επιχειρήσεων, ακολουθούν το ‘’κούρεμα’’ του χρέους κατά 50% , όπως φημολογείται από Μέρκελ και Σαρκοζί και ακόμη σκληρότερα μέτρα για να παραμείνουμε στην Ευρωζώνη.

Όλα αυτά από μια ανίκανη και άτολμη κυβέρνηση, που συνεχίζει να κυβερνά χωρίς να έχει την εντολή του λαού! Με άλλη ατζέντα εξελέγη ο πρωθυπουργός, σε άλλες συμφωνίες με το ΔΝΤ προχώρησε, δίχως να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός!

Δυστυχώς έχουμε επιβεβαιωθεί σε όλα, αφού με άρθρα μας εδώ και πολλούς μήνες προτείνουμε λύσεις για έξοδο από την κρίση.

Καλό είναι να σας θυμίσω το ‘’κούρεμα’’ κατά 70% για να σωθούμε, τη μετατροπή όλων των τραπεζών σε κρατικές - αφού εμείς τις συντηρούμε - , τον οδικό χάρτη για τη νέα γενιά – μετανάστευση, τις θέσεις για την εργασιακή εφεδρεία χωρίς απολύσεις και την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Τα προβλέψαμε, τα παρουσιάσαμε και κάναμε οικονομοτεχνικές μελέτες με τους συνεργάτες μου για την εφαρμογή των προτάσεών μας. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αδιαφόρησε και η Ελλάδα μας διασύρεται και ξεπουλιέται. Πατριωτικές πολιτικές για να βρούμε τη νέα μας κατεύθυνση!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Σ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: