Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Πανηγυρικό Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου Αγρινίου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρακολουθήστε:

αύριο Τετάρτη 11/05/2011 στις 9:00π.μ.
το Πανηγυρικό Αρχιερατικό Συλλείτουργο
στον Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου Αγρινίου.

Χοροστατούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Ο εκκλησιαστικός σταθμός 4Ε μεταδίδει αύριο Τετάρτη 11/05/2011 το πανηγυρικό Αρχιερατικό Συλλείτουργο που τελέστηκε στη μνήμη του Αγίου μεγαλομάρτυρος Χριστοφόρου, προστάτου και πολιούχου της πόλεως του Αγρινίου στις 9 Μαΐου 2011.

 Στην Θεία Λειτουργία προεξήρχε και λάμπρυνε με την παρουσία του ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος Β’.


Επίσης συμμετείχαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος, Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος,  Γλυφάδας κ. Παύλος και ο επιχώριος Μητροπολίτης, Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Αρχιεπίσκοπος, ο οποίος αναφέρθηκε στη ζωή του Αγίου Χριστοφόρου υπενθυμίζοντας ότι οι Άγιοι πρέπει να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους.

Η 4Ε μεταφέρει αύριο στην Βόρειο Ελλάδα και δορυφορικά στην Ευρώπη, την Κύπρο, την Μέση Ανατολή, την Αυστραλία, την Αφρική και την Ασία το πανηγυρικό κλίμα της εορτής του Αγίου Χριστοφόρου από το Αγρίνιο και τον λόγο του Αρχιεπισκόπου και της Εκκλησίας μας σε κάθε ορθόδοξο Έλληνα όπου γης.

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: