Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Ομιλία του υπ. Δημοτικού Συμβούλου, Πέτρου Εγγλέζου, αύριο στην Θεσσαλονίκη


Πέτρος Εγγλέζος

Οικονομολόγος- Σύμβουλος Επιχειρήσεων
Γενικός Γραμματέας Οικονομικού Επιμελητηρίου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ε’ Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Θεσ/νίκης

Θεσσαλονίκη, 01 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010  και ώρα 19.30 στην αίθουσα «Αλέξανδρος» του ξενοδοχείου Μακεδονία Παλάς ο Πέτρος Εγγλέζος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης με την “Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη” του υποψήφιου Δημάρχου κ. Κώστα Γκιουλέκα, θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα:

«Μαζί για τη Θεσσαλονίκη που αγαπάμε, μια Θεσσαλονίκη με χαμόγελο».

Στις 7 Νοεμβρίου σας ζητώ να με εμπιστευτείτε. Στις 2 Νοεμβρίου σας ζητώ να με ακούσετε πριν με ψηφίσετε, αναφέρει ο νεαρός οικονομολόγος στην πρόσκληση του προς όλους τους Θεσσαλονικείς.

Στην ομιλία του θα αναφερθεί στην απόφαση του να συμμετέχει ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Ομάδα Δημιουργίας σ’ αυτές τις εκλογές, στις ιδέες του για τη Θεσσαλονίκη, αλλά και στη σημασία του να πάρει η νέα γενιά το μέλλον της πόλης στα χέρια της.

Ανάμεσα στα άλλα θα αναφέρει ότι: “Είναι η ώρα της νέας γενιάς να αγωνιστεί για την πόλη μας, να πάρει το μέλλον στα δικά της χέρια, να παλέψουμε στα δύσκολα, χωρίς την ανασφάλεια του παρελθόντος. Με την προσπάθεια και το σχέδιο μας μπορούμε να φτιάξουμε μια Θεσσαλονίκη δυνατή, με προοπτικές ανάπτυξης, περισσότερο ανθρώπινη, περισσότερο δημιουργική, καλύτερη για όλους μας.”

Τηλ.: 2310-253112, Fax: 2310-271113, Κινητό: 6936-843334
E-mail: petrosenglezos@gmail.com,  Blog: http://penglezos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: