Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Στη Θεσσαλονίκη ο Σαμαράς


Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς εν όψει της ομιλίας του το βράδυ του Σαββάτου. Ο κ. Σαμαράς εμφανίστηκε με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στο πλευρό του και έκανε λόγο για ενθουσιασμό του κόσμου απέναντι στον Π.Ψωμιάδη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ότι ο ενθουσιασμός που υπάρχει εδώ, φωτογραφίζει την αγάπη του κόσμου για μια πρώτη πετυχημένη θητεία στην Περιφέρεια του Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Ο κ. Σαμαράς συναντήθηκε και με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κ.Γκιουλέκα, για τον οποίο μίλησε με θερμά λόγια.


Ο πρόεδρος της ΝΔ έχει συνάντηση με παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας στο Μακεδονία Παλλάς και το απόγευμα στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη.

Στις 20.15 ο πρόεδρος της ΝΔ θα επισκεφτεί το οικονομικό επιμελητήριο, στις 21.00 θα πάει σε εκδήλωσει της ΔΑΚ ΜΜΕ και στις 23.00 θα παραστεί σε εκδήλωση της νεολαίας στο Ολύμπιον.

Το Σάββατο στις 09.30 ο κ. Σαμαράς θα επισκεφτεί τους χώρους της ΔΕΘ. Στις 10.00 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα περίπτερα, στις 11.30 θα συναντηθεί με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο και στις 20.00 θα μιλήσει στους παραγωγικούς φορείς.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Πηγή: Antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια: