Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Δελτίο Τύπου ΔΗΜ.Τ.Ο. Πολυγύρου


ΔΗΜ.Τ.Ο. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

17/09/2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την ώρα που η πατρίδα μας βιώνει τα αποτελέσματα της πολιτικής της κυβέρνησης συγγενών και φίλων Γεωργίου Παπανδρέου και κάθε ελληνικό σπίτι οδηγείται τάχιστα στην καταστροφή, η παράταξη οφείλει να προχωρήσει περισσότερο ενωμένη από ποτέ στο μονοπάτι της εξόδου από τη λαίλαπα των επιβουλευομένων την εθνική μας υπόσταση και ανεξαρτησία.
Στην πορεία αυτή, δε σημαίνει πως θα αποστρέψουμε το βλέμμα και θα κλείσουμε το στόμα, χωρίς να θίγονται τα κακώς κείμενα, χωρίς να γίνεται η απαραίτητη σύνθεση απόψεων, ώστε να υπηρετήσουμε εν τέλει αρχές και αξίες που  η κοινωνία μας καλεί να υπηρετήσουμε. 

Η κριτική στάση είναι πάντα ωφέλιμη και ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη, όταν προέρχεται από τους αγωνιστές της παράταξης.

Αυτό που ποτέ δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτό, είναι οι μωροφιλοδοξίες και ο παραγοντισμός.

Ο λαός δεν ενδιαφέρεται για το αν  η Νέα Δημοκρατία μπορεί να « φάει τις σάρκες της ».  Άλλωστε, κατατρώγουν τις δικές του οι πολιτικές της κυβέρνησης. Ενδιαφέρεται, όμως να δει μια παράταξη, απαλλαγμένη από τα σαθρά στοιχεία του παρελθόντος,  έτοιμη να τον οδηγήσει στην Ελλάδα των μεγάλων κατακτήσεων και όχι της υποταγής και της ευτέλειας.

Αυτό τον αγώνα η ΔΗΜ.Τ.Ο. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ θα τον δώσει, καλώντας όλους  τους υποψηφίους από το χώρο της παράταξης να συμμαχήσουν σε ένα κοινό μέτωπο, ενάντια στις προσπάθειες αφανισμού των ελληνικών νοικοκυριών. Καλώντας όλες τις τοπικές οργανώσεις του νομού να κάνουμε πράξη το  ΕΜΕΙΣ   για το καλό του τόπου μας, για τη Χαλκιδική μας, για την Ελλάδα μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια: