Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Ανυποχώρητοι οι αγρότες


Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους με μπλόκα στους δρόμους φαίνεται ότι είναι οι αγρότες.

Αναλυτικά τα μπλόκα:

* Βοιωτία - Φθιώτιδα: Αποκλεισμένη η εθνική οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης παραμένει αποκλεισμένη σε δύο ακόμη σημεία στο Κάστρο και την Αλαμάνα.

* Θεσσαλονίκη: Συγκεντρωμένα τρακτέρ τα «Πράσινα Φανάρια», στον κόμβο της Χαλκηδόνας και στα διόδια των Μαλγάρων, χωρίς να προκαλούν προβλήματα στη διέλευση των οχημάτων.

* Εβρος: Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων από τους συνοριακούς σταθμούς του Ορμενίου και των Κήπων.

* Σέρρες: Οι αγρότες παρέμειναν κατά τη διάρκεια της νύχτας στον κόμβο των Κερδυλλίων στην Εγνατία Οδό, αλλά και στο συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα, ο οποίος παρέμεινε ανοιχτός από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης μέχρι τις 02:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης

* Στρυμονικός: Ανοιχτός παρέμεινε στη διάρκεια της νύχτας, ο κόμβος, ενώ οι αγρότες προχωρούν σε σταδιακούς αποκλεισμούς της κίνησης των οχημάτων στη διάρκεια της ημέρας.

* Καβάλα: Αποκλεισμένοι παραμένουν οι κόμβοι της Αμφίπολης και της Χρυσούπολης

* Θεσσαλία: Αποκλεισμένος ο κόμβος της Νίκαιας. Συγκεντρωμένα τρακτέρ και στο 170ο χλμ. του δρόμου Λάρισας - Κοζάνης, χωρίς να προκαλούν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Αποκλεισμένος ο κόμβος Μικροθηβών, με την κίνηση των οχημάτων να γίνεται από παρακαμπτήριους οδούς.

* Χαλκιδική: Χωρίς να δημιουργούν προβλήματα παραμένουν τα τρακτέρ στον κόμβο της Τρίγλιας, ενώ ανοιχτός στη διάρκεια της νύχτας ήταν ο συνοριακός σταθμός της Δοϊράνης, αλλά και το τελωνείο των Ευζώνων στο νομό Κιλκίς.

* Οι αγρότες συγκεντρώνουν τρακτέρ στο Αιγίνιο, έξω από την Κατερίνη αλλά και στην επαρχιακή οδό Ελασσόνας.

* Δράμα: Στο συνοριακό σταθμό της Εξοχής οι αγρότες επιτρέπουν μόνο την κυκλοφορία των αυτοκινήτων, εμποδίζοντας τη διέλευση των φορτηγών.

* Καστοριά - Φλώρινα: Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στον κόμβο Βογατσικού Καστοριάς, αλλά και προς τους συνοριακούς σταθμούς της Νίκης και της Κρυσταλλοπηγής.

* Γρεβενα: Χωρίς να δημιουργούν πρόβλημα, παραμένουν τα τρακτέρ στο χώρο στάθμευσης, έξω από τη Νομαρχία, στο νομό των Γρεβενών.

* Πρέβεζα: Αγρότες της Πρέβεζας, απέκλεισαν τον εθνικό δρόμο Ιωαννίνων -Πρέβεζας στην περιοχή του Λούρου Πρέβεζας, αλλά η συγκοινωνία διεξάγεται από παρακαμπτήριο δρόμο.

* Κρήτη: Στον κόμβο «Μεγάλα Χωράφια» στην εθνική οδό Χανίων - Ρεθύμνου παραμένουν αγρότες - μέλη της Παναγροτικης Συσπείρωσης Αγροτών χωρίς ωστόσο παρεμποδίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων.

Πηγή: Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: