Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Η πρώτη χειραψία Μητσοτάκη – Σαμαρά


Την πρώτη τους χειραψία μετά από 18 χρόνια είχαν ο πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαράς και ο επίτιμος πρόεδρος του κόμματος Κ. Μητσοτάκης εντός της εκκλησίας του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, κατά τη δοξολογία για το νέο έτος.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται σήμερα στον Τύπο, ο Αντώνης Σαμαράς διακρίνεται ότι κάτι εύχεται στον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος πάντως του σφίγγει το χέρι αλλά δεν κοιτάει προς την πλευρά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημοσίευση της φωτογραφίας γίνεται σε μια στιγμή που πολλά ακούγονται και λέγονται για τις κατά καιρούς δημόσιες παρεμβάσεις Μητσοτάκη. Όπως η δήλωσή του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς π.χ. για την ανάγκη σύστασης «κυβέρνησης εθνικής ανάγκης». Παράλληλα, με τεράστιο ερωτηματικό μοιάζει η σχέση του Αντώνη Σαμαρά με τη Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ δέχεται μάλιστα εισηγήσεις να πραγματοποιήσει το συντομότερο δυνατό περιοδεία στην Κρήτη, όπου βρίσκεται ο κύριος πυρήνας υποστηρικτών της Ντόρας, προκειμένου να «θερμάνει» τις σχέσεις του με τους εκεί εκπροσώπους της.

Πηγή: Star

Είμαστε περίεργοι να δούμε τι ατύχημα θα συμβεί στον Αντώνη Σαμαρά...

Γιατί δεν θα την γλιτώσει. Η γκαντεμιά του Μητσοτάκη είναι πασίγνωστη.

Μόνος του έδωσε το χέρι ο Αντώνης Πρωτοχρονιάτικα, ας πρόσεχε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: