Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

"Μυστήριο" με τα ανθρώπινα όστα έξω από το εκκλησάκι της Εξοχής Πιερίας

"Μυστήριο" προκαλεί η υπόθεση με τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν προχθές το απόγευμα έξω από το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου Εξοχής Πιερίας που βρίσκεται μισό χιλιόμετρο περίπου έξω από το χωριό.

Τα οστά που ήταν θαμμένα σε πολύ μικρό βάθος τα είχε ξεθάψει η νεροσυρμή που προκλήθηκε από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις και τα βρήκε κάτοικος της Εξοχής που είχε πάει στο ξωκκλήσι, για να ανάψει κερί.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο ιερέας της Εξοχής, ο παπα - Γιάννης, ο οποίος πήγε επιτόπου, για να δει περί τίνος πρόκειται και δήλωσε ότι του έκανε μεγάλη εντύπωση που ο σκελετός ήταν τοποθετημένος μπρούμυτα, αλλά και ότι τα οστά ήταν κάτασπρα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρέπει να πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που κάποιοι έθαψαν το πτώμα εκεί.


Μεταξύ των κατοίκων της Εξοχής έχει αρχίσει έντονη συζήτηση και ακούγονται διάφορες εκδοχές, όσον αφορά το χρονικό διάστημα που κάποιοι έθαψαν τόσο επιφανειακά το πτώμα, σε ποιον άνθρωπο μπορεί να άνηκε και πόσο χρονών μπορεί να ήταν, αν ήταν γυναίκα ή άνδρας, αν αποτελεί εγκληματική ενέργεια κ.λ.π.

Αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή και η επίσημη ανακοίνωση του αστυνομικού τμήματος περιφέρειας Κατερίνης που έχει επιληφθεί της υπόθεσης, για να δοθούν απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα.

Πηγή: Λευτεριά

1 σχόλιο:

Γιαγκουλας.Φ. είπε...

Τρεις ερωτησεις προς τον Δημαρχο Ελαφινας...1ον Γιατι δεν πινετε ακομη στον Δημο σας απο το νερο της Μορνας ? 2ον ειναι καταλληλο για ποση ? 3ον Καποτε λεγατε οτι αυτο το νερο θα σωσει τον Δημο σας..Τωρα τι λετε ?
Εαν δεν απαντησετε δεν ειστε ειλικρινης και καταλληλος για δημαρχος της Ελαφινας ....