Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Συνεχίζει τα πείσματα η κυρία Ντόρα...


Ύστερα από τη θριαμβευτική νίκη του με 11 μονάδες διαφορά, ο νέος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, ανέλαβε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που αποδεικνύουν τη βούλησή του να εξασφαλίσει την ενότητα και την ομοψυχία της παράταξης. Εκτός από την αξιοποίηση και στελεχών που στήριξαν την κα. Μπακογιάννη, ο Αντώνης Σαμαράς επιφύλαξε ιδιαίτερα τιμητικό ρόλο και στην ίδια. Την συμπεριέλαβε, θέτοντας το όνομά της πρώτο, στην αποστολή της Ν.Δ. στο συνέδριο του Ε.Λ.Κ. στη Βόννη. Αυτή, όμως, τελικά αρνήθηκε να ακολουθήσει, διαμαρτυρόμενη που το κόμμα δεν την κάλυψε όταν αποκαλύφθηκαν μυστικές συνομιλίες της με τον Μιλόσοσκι, που έσπαγαν την εθνική κόκκινη γραμμή μας.

Χθες της πρότεινε να αναλάβει τομεάρχης Παιδείας και Πολιτισμού. Ο Α. Σαμαράς συνένωσε δηλαδή δύο τομείς ακριβώς για να της προσφέρει έναν βαρύνοντα, τιμητικό ρόλο ευθύνης. Η ίδια, όμως, πάλι ανεξήγητα και αψυχολόγητα, απέρριψε και τη νέα πρόταση. Προφανώς θα ήθελε τον Τομέα Εξωτερικής Πολιτικής. Αυτό, όμως, δεν γινόταν, αφού οι θέσεις της στα εθνικά μας θέματα είναι υποχωρητικές και αποτέλεσαν άλλωστε έναν από τους βασικούς λόγους για την ήττα της ΝΔ στις εκλογές.

Η κυρία Ντόρα, λοιπόν, συνεχίζει τα πείσματα, παρότι ο Πρόεδρος της Ν.Δ. της κάνει γενναιόδωρες προτάσεις. Δεν είναι, όμως, κάθε μέρα Κυριακή. Στη ζωή και στην πολιτική, οι ευκαιρίες και οι προτάσεις δεν παρουσιάζονται διαρκώς, ιδιαίτερα όταν χωρίς ουσιαστικό λόγο αρνείσαι συνεχώς. Αν η κα. Μπακογιάννη συνεχίσει έτσι, σε λίγο δεν θα την καλεί κανείς ούτε για καφέ...

Πηγή: Πατριωτικός Λόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: