Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Η Τουρκία προτιμά τη Ντόρα


Σε συνέντευξη του που δημοσιεύουμε στο αμέσως προηγούμενο post , ο Τούρκος υπουργός Επικρατείας Εγκεμέν Μπαγίς δηλώνει ευθέως ότι η Άγκυρα προτιμά να εκλεγεί η Ντόρα Μπακογιάννη αρχηγός της ΝΔ εν όψει των διαπραγματεύσεων για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπαγίς που είναι και επικεφαλής των διαπραγματεύσεων με την ΕΕ, δηλώνει ότι θα επισκεφθεί την Αθήνα στις 5 Νοεμβρίου και θα έχει συναντήσεις με τον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, καθώς και με την Ντόρα Μπακογιάννη. Η οποία, όπως αναφέρει η εφημερίδα «αναμένεται να γίνει αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης»!!!.

Υπενθυμίζουμε για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι στις 5 Νοεμβρίου δεν θα έχει εκλεγεί ο νέος πρόεδρος της ΝΔ και η κ. Μπακογιάννη θα είναι απλώς μια υποψήφια.

Πηγή: Antinews

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οχι μονο την ΝΤΟΡΑ.

ρωτηστε να μαθετε πως βγηκε ο Στυλιανιδης βουλευτης.

μηπως ξερετε τον Ντεντε?

Τα Ανήλια είπε...

Τον Ντεντέ τον έχουμε υπ' όψιν μας, όπως επίσης και τον Στυλιανίδη. Αν έχεις να καταγγείλεις κάποια συναλλαγή ή συμπεριφορά του Στυλιανίδη με τον Ντεντέ να το γράψεις για να το μάθουμε. Δεν γνωρίζουμε σε τι ακριβώς αναφέρεσαι.

Αν εννοείς για την πληρωμένη δισέλιδη διαφήμιση στην εφημερίδα του Ντεντέ, είναι καταδικαστέα κατά την άποψη μας. Μάλιστα κόστισε πολλά χρήματα από ότι είχαμε διαβάσει.

Εκτός αυτού ρε παιδιά δεν πάει ο Στυλιανίδης για αρχηγός, η Ντόρα πάει. Αν πήγαινε ο Στυλιανίδης φυσικά και θα ακουγόταν για την διαφήμιση που έδωσε στην ανθελληνική εφημερίδα του Ντεντέ.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν συμπαθούμε πολιτικά τον Στυλιανίδη, ούτε μας ενδιαφέρει ότι στηρίζει τον Σαμαρά. Κάποιον θα υποστήριζε ούτως ή άλλως, όπως και οι υπόλοιποι βουλευτές.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟΝ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΑΜΑΡΑ.
ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ.

ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ.

ΟΤΙ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ)ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΑΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ (ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ),
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ?