Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Χαλκιδική: Βραβεύτηκε ως κορυφαίος τουριστικός προορισμός


Στο πλαίσιο της τελετής των εγκαινίων της 25ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού PHILOXENIA και της παράλληλης Έκθεσης Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού HOTELIA και του 2ου Συνεδρίου Τουρισμού που πλαισιώνει τις εργασίες της Έκθεσης, η Χαλκιδική αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας από το κοινό.

Στην εκδήλωση παρέστησαν η Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κα Αγγελική Γκερέκου, η οποία μετά τις Προγραμματικές δηλώσεις απένειμε τα Βραβεία «Μορφέας» παραδίδοντας στο Νομάρχη Χαλκιδικής, Αστέριο Ζωγράφο το 1ο Βραβείο Καλύτερου Παραθαλάσσιου Προορισμού.

Ο Νομάρχης, Αστέριος Ζωγράφος, αφού ευχαρίστησε από το βήμα την κ. Γκερέκου, δήλωσε ότι είναι πολύ μεγάλη τιμή για τη Χαλκιδική να κρατά δυναμικά τα σκήπτρα του Τουρισμού στην Ελλάδα και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αγαστή συνεργασία της Ν.Α.Χ με τις Ενώσεις Ξενοδοχείων, Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Camping της Χαλκιδικής η οποία στοχεύει στην αναβάθμιση και στην εξωστρέφεια του Νομού.

Ανέφερε επίσης ότι το βραβείο αυτό πρέπει να αποτελέσει εφαλτήριο για τη νέα Κυβέρνηση έτσι ώστε να ενισχύσει τις υποδομές της Χαλκιδικής, να συμβάλλει στις χρηματοδοτήσεις προς το Νομό για την κατασκευή έργων ανάπτυξης και υπογράμμισε τέλος ότι η Χαλκιδική δικαιούται να τύχει αμέριστης προσοχής και από τη νέα Κυβέρνηση έτσι ώστε να είναι πάντα σε θέση να παρέχει στους επισκέπτες της, τις καλύτερες τουριστικές υπηρεσίες.

Πηγή: Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια: