Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Τα ξέρει όλα


Η χθεσινοβραδυνή επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη στον Πολύγυρο είχε ιδιαίτερα αποκαλυπτικά και ενδιαφέροντα απρόοπτα

Το πρώτο που συνέβη στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Χαλκιδικής την ώρα που πήγε η υποψήφια αρχηγός για να δει την τοπική κομματική ηγεσία της Χαλκιδικής.

Την ώρα που ανέβαινε τα σκαλιά, παλιό στέλεχος της Τοπικής Ν.Δ. Πολυγύρου και της Ν.Ε. Ν.Δ. Χαλκιδικής, την πλησίασε και της έδειξε παλιές φωτογραφίες από επίσκεψή της στις αρχές της δεκαετίας του ΄90, στη Χαλκιδική, όταν ήταν Υπουργός Πολιτισμού.

Ξαφνιάστηκε ευχάριστα με τις φωτογραφίες αλλά δεν ξαφνιάστηκε καθόλου όταν ο συγκεκριμένος Νεοδημοκράτης της είπε: "να ξέρεις πως κάποιοι από αυτούς που βγαίνουν μπροστά στη Χαλκιδική για σένα, σου κάνουν ζημία".

Εδώ η υποψήφια αρχηγός της Ν.Δ. δεν ξαφνιάστηκε, ...και από την απάντηση που έδωσε έδειξε πως γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα για τη Χαλκιδική και τους ανθρώπους της.

Το δεύτερο συνέβη στον χώρο του δημοτικού θεάτρου Πολυγύρου και αφορούσε τον Αντιπρόεδρο της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Χαλκιδικής που άρπαξε μια πολύ άγρια κατσάδα από υψηλόβαθμο στέλεχος (πιο υψηλόβαθμο δεν γίνεται), του επιτελείου της Ν. Μπακογιάννη, για δυο λόγους. Πρώτον γιατί βγήκε να την προσφωνήσει και δεύτερον για όσα είπε στην προσφώνησή του.

Πηγή: Χολομώντας

Δεν υπάρχουν σχόλια: