Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Ευθύμης Καρανάσιος


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ο Ευθύμης Καρανάσιος του Βασιλείου γεννήθηκε στον Πολύγυρο Χαλκιδικής το 1965.
Είναι παντρεμένος με τη Γιάννα Σαμαρά από την Κασσάνδρεια και πατέρας δύο παιδιών.

Από το 1987 δραστηριοποιείται στον εμπορικό τομέα με εταιρεία που αναπτύσσει δυναμικά τον κύκλο εργασιών της με έμφαση στον εξαγωγικό χαρακτήρα της κυρίως στις Βαλκανικές χώρες.

Ο Ευθύμης Καρανάσιος διετέλεσε Γενικός Διευθυντής Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Πολυγύρου, Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πολυγύρου και Κεντρικής Χαλκιδικής, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Επιμελητηρίου Χαλκιδικής. Ιδρυτής και Πρόεδρος της ΔΑΚΜΕ Χαλκιδικής.

Συμμετέχει σε επιτροπές κοινωνικού χαρακτήρα μέσω των οποίων υπηρετεί τους πολίτες του Νομού, όπως του ΙΚΑ, του Δήμου Πολυγύρου, του Γενικού Νοσοκομείου, της Νομαρχίας, του ΚΕΠΑΚ και άλλες.

Η πολιτική του δραστηριότητα στη Νέα Δημοκρατία ξεκίνησε από τα μαθητικά του χρόνια και αργότερα ως μέλος της ΝΟΔΕ / Τμήμα Παραγωγικών Τάξεων, οργανώνει εμπόρους και επιχειρηματίες της Χαλκιδικής με στόχο την οικονομική ανάπτυξη του τόπου.

Το 2006 ανέλαβε την προεδρία της ΝΟΔΕ σε μία κρίσιμη καμπή και έβαλε τις βάσεις για μια νέα εποχή κομματικής ενότητας και συσπείρωσης των μελών της μεγάλης παράταξης της Δημοκρατίας.

Το 2007 ήταν για πρώτη φορά υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία. Σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Πολυγύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: