Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

«Κόπηκαν» Βιεϊρίνια, Σαβίνι


Τη λίστα με τους 22 ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα δύο παιχνίδια με τη Βαλερένγκα για το Europa League, ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Ανάμεσα στα ονόματα των παικτών που δηλώθηκαν στην ΟΥΕΦΑ δεν βρίσκονται αυτά των Βιεϊρίνια και Σαβίνι, οι οποίοι εντάχτηκαν πρόσφατα στο πρόγραμμα προετοιμασίας και ο Πορτογάλος τεχνικός του «Δικέφαλου», Φερνάντο Σάντος, θεωρεί ότι δεν είναι ακόμα έτοιμοι.

Αλλωστε κανείς από τους δύο δεν πήρε μέρος σε κάποιο από τα φιλικά ματς προετοιμασίας που έδωσαν οι «μελανόλευκοι» στην Ολλανδία.
Η σχετική λίστα απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Χαλκιάς, Αραμπατζής, Γκαρσία, Κονσεϊσάο, Σορλέν, Μουσλίμοβιτς, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Κοντρέρας, Λίνο, Φωτάκης, Κουτσιανικούλης, Τσιρίλο, Ιβιτς, Βερόν, Μπιζέρα, Αναστασάκος, Σνάουτσνερ, Αμπουμπακαρί, Κουτζαβασίλης, Φιλομένο και Κρέσιτς.
Στην περίπτωση που ο ΠΑΟΚ προκριθεί, μπορεί μέχρι στις 10 Αυγούστου να στείλει νέα λίστα για τα ματς του επόμενου γύρου.

Μετά το ρεπό της Παρασκευής, οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών του «Δικεφάλου» θα συνεχιστούν και τις επόμενες τρεις μέρες (Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα), ενώ την Τρίτη η αποστολή θ’ αναχωρήσει για το Οσλο, όπου και θα κάνει άλλες δύο προπονήσεις.

Πηγή: Εθνοσπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: