Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Προς τους φίλους αναγνώστες μας...



Όταν ξεκινήσαμε με το blog Ανήλια, δεν ήταν πρόθεση μας να ασχοληθούμε με την Πολιτική. Όμως λόγω πολιτικής επικαιρότητας και Ευρωεκλογών, ασχοληθήκαμε και με αυτό το ... σπορ.

Δεν θέλουμε να είμαστε ένα πολιτικό blog, έστω ακομμάτιστο. Αυτό που θέλουμε είναι Τα Ανήλια να είναι το εναλλακτικό blog ενημέρωσης. Όμως η επικαιρότητα και η μικρή παρουσία μας στο διαδίκτυο δεν μας έχει επιτρέψει ακόμα να μορφοποιηθεί οριστικά η φυσιογνωμία του blog μας.

Τα Ανήλια θα γίνουν ακόμη καλύτερα, όμως χρειαζόμαστε χρόνο. Σε ένα blog δεν έχει πρώτη θέση, κατά την άποψη μας, η πολιτική. Πρώτες θέσεις πρέπει να κατέχουν τα θέματα Πολιτισμού, Ιστορίας, τα κοινωνικά θέματα και τα θέματα Παιδείας και η Οικολογία.

Στον Πολύγυρο και γενικότερα στην Χαλκιδική, υπάρχουν πολλά blogs που ασχολούνται με κομματικά. Εμείς θα ασχολούμαστε με τα υπόλοιπα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ τις Νομαρχιακές Επιτροπές των κομμάτων της Χαλκιδικής γιατί δεν μας έστειλαν μέχρι τώρα ούτε μια ανακοίνωση. Να μη μας στείλουν ούτε και στο μέλλον γιατί δεν πρόκειται να την δημοσιεύσουμε. Στο κάτω-κάτω αυτοί διεκδικούν την ψήφο μας, όχι εμείς την δική τους. Δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση με κομματόσκυλα πάσης αποχρώσεως.

Φυσικά θα λέμε τη γνώμη μας ελεύθερα και θα σχολιάζουμε τα πάντα.

Δεν φτιάξαμε το blog για να έχουμε οφέλη από κάποιους.

Όσες αναίτιες επιθέσεις έχουμε δεχθεί τις παραβλέπουμε και ξέρουμε από που προέρχονται.

Όμως αγαπητοί μας φίλοι δεν μας ενοχλούν ούτε οι ακραίοι χαρακτηρισμοί που προσπάθησαν να περάσουν κάποιοι στο ξεκίνημα μας για το blog, για να το απαξιώσουν. Ούτε ζητήσαμε ούτε δεχόμαστε δωράκια. Απλά θα λέμε ελεύθερα την γνώμη μας και θα σχολιάζουμε τα γεγονότα επικαιρότητας.

Όποιος θέλει μπορεί να μας στείλει ένα κείμενο για δημοσίευση στο email μας και θα το δημοσιεύσουμε.

Δεν έχουμε ιδέα από τις "κλίκες" που υπάρχουν από τους bloggers, ούτε πρόκειται να μπούμε σε κάποια από αυτές. Από την αρχή δεν προβάλλαμε κανένα blog του κατεστημένου των διαπλεκόμενων δημοσιογράφων, μόνο τοπικά blogs προβάλλουμε και συνεργαζόμαστε με αυτά.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φίλους bloggers που αγκάλιασαν την προσπάθεια μας και μας πρόβαλλαν με link.

Εάν διαπιστώσουμε ότι όλα πηγαίνουν καλά και στον τόπο μας (στην Τοπική Αυτοδιοίκηση), στον Πολιτισμό, στην Κοινωνία και στα θέματα που μας ενδιαφέρουν, τότε το blog μας δεν θα έχει νόημα ύπαρξης. Μέχρι τότε όμως έχουμε πολύ δρόμο.

Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε και μας αγαπάτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: