Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Δύο νέα απορριμματοφόρα και ένα καλαθοφόρο όχημα στο Δήμο Πολυγύρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δύο νέα απορριμματοφόρα
και ένα καλαθοφόρο όχημα στο Δήμο Πολυγύρου

Με δύο νέα απορριμματοφόρα και ένα καλαθοφόρο όχημα ενισχύεται ο εξοπλισμός του Δήμου Πολυγύρου από σήμερα, Τετάρτη 8 Απριλίου 2015. Μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Πολυγύρου, κ. Αστέριου Ζωγράφου, και την οικονομική στήριξη από τις εταιρείες Eurotel Princess και Ikos Olivia ενισχύεται ο στόλος του δήμου με τρία οχήματα προκειμένου να αντιμετωπίσει τις ανάγκες στην αποκομιδή των απορριμμάτων και στον ηλεκτροφωτισμό, ιδιαίτερα για την επόμενη περίοδο (Πάσχα, καλοκαίρι) όπου ο πληθυσμός της περιοχής μας αυξάνεται.

Ο Δήμαρχος Πολυγύρου τόνισε: «Με μεγάλη ικανοποίηση χαιρετίζουμε την ευγενική αυτή χειρονομία των δύο μεγάλων ξενοδοχείων, που ανοίγουν στην περιοχή μας αποδεικνύοντας πως η συνεργασία μας είναι άριστη σε όλα τα θέματα με γνώμονα το κοινό καλό. Πιστεύουμε ότι η πράξη αυτή θα βρει μιμητές και στις υπόλοιπες επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, με τις οποίες έχουμε επίσης άριστη συνεργασία».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το επόμενο διάστημα θα ενισχυθεί και το δίκτυο των μπλε κάδων ανακύκλωσης συσκευασιών με 50 νέους κάδους, που θα παραχωρηθούν από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε. μετά από την αποδοχή σχετικού αιτήματος του Δήμου Πολυγύρου.

Από το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Πολυγύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: