Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Ρωσία: Του είπαν να ντυθεί Ιωσήφ και ντύθηκε Στάλιν

 Απίστευτη γκάφα στη Ρωσία. Μαθητής μπέρδεψε τον Ιωσήφ από τη Ναζαρέτ με τον Ιωσήφ Στάλιν. Έκλαιγαν από τα γέλια οι θεατές της σχολικής παράστασης

Το ξεκαρδιστικό λάθος ενός μαθητή στην Αγ. Πετρούπολη, στη Ρωσία, οδήγησε σε μια αξέχαστη θρησκευτική παράσταση και μια επική φωτογραφία.

Ο 12χρονος Ilya Gavrichenko, γύρισε σπίτι του χαρούμενος, καθώς, όπως είπε στους γονείς του, θα έπαιζε στη σχολική παράσταση τον Στάλιν!

Οι δάσκαλοί του, του είχαν πει ότι θα έχει τον ρόλο του Ιωσήφ και ο πρώτος Ιωσήφ που είχε στο μυαλό του ο μικρός ήταν ο ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης.
Το γεγονός ότι επρόκειτο για παράσταση θρησκευτικού περιεχομένου ήταν μια μικρή λεπτομέρεια.

Ο Ilya, έφτασε λοιπόν στο σχολείο του με λευκή στρατιωτική στολή, μπότες και παχύ μουστάκι και επειδή δεν υπήρχε χρόνος για άλλη στολή ή άλλο Ιωσήφ, έπαιξε τον ρόλο του δίπλα στην Παρθένο Μαρία, σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Στη σκηνή, γιατί στο ακροατήριο γινόταν χαμός.

"Κάθε φορά, που έβγαινε στη σκηνή, οι μητέρες από κάτω έκλαιγαν απ' τα γέλια", είπε ο πατέρας του Fedor, ο οποίος πάντως ήταν πολύ ευχαριστημένος από τη στολή και το μουστάκι του γιου του.

(Πηγή: Dailymail.com)
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: