Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Περιοδεία Γρηγόρη Τάσιου στη Θεσσαλία

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ:

Μπορούμε καλύτερα, μπορούμε περισσότερα!

O υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΝΔ κ. Γρηγόρης Τάσιος πραγματοποίησε μεγάλη περιοδεία στους νομούς Τρικάλων Καρδίτσας Λάρισας και Μαγνησίας. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ο κ. Τάσιος συναντήθηκε με εκπροσώπους τοπικών παραγωγικών και Αυτοδιοικητικών φορέων  των περιοχών αυτών. 

Συζήτησε  μαζί τους θέματα της περιφέρειας Θεσσαλίας και πως αυτά μπορούν να προωθηθούν στο ευρωκοινοβούλιο.  Ειδική έμφαση δόθηκε στα θέματα τουρισμού και κυρίως για το πως οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού μπορούν να φέρουν στην ενδοχώρα ένα πετυχημένο μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης,  αντίστοιχο με αυτό πολλών περιοχών της Ευρώπης.


«Η Θεσσαλία έχει τα πάντα. Θάλασσα , νησιά, ορεινό όγκο, ιαματικές πηγές, αεροδρόμιο , λιμάνι κι ένα μοναδικό φυσικό μνημείο όπως τα Μετέωρα. Μπορεί λοιπόν να τα καταφέρει και στον τουρισμό, ειδικά μάλιστα αν διεκδικηθούν και αξιοποιηθούν κοινοτικές χρηματοδοτήσεις σε αυτή την κατεύθυνση. Για αυτή ακριβώς  την αποστολή διεκδικώ τη θέση στο ευρωκοινοβούλιο, ως ο μοναδικός εκπρόσωπος των ελλήνων ξενοδόχων. Μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα, μπορούμε να κερδίσουμε περισσότερα!» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τάσιος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: