Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Νέα «ψυχρολουσία» για τον Ευρωβουλευτή της «Ελιάς» Π.Καψή: «Τα άκουσε» και στα Τρίκαλα (vid)

Στα Τρίκαλα έλαβε χώρα η νέα «ψυχρολουσία» του Ευρωβουλευτή της «Ελιάς» Παντελή Καψή που περιοδεύει ανά την Ελλάδα στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Απολυμένοι της ΕΡΤ, υποστηριζόμενοι από Τρικαλινούς πολίτες, στήθηκαν έξω από το Δημαρχείο Τρικάλων για να αποδοκιμάσουν τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή  φώναζοντας συνθήματα όπως "Ελιά Ελιά και Μπένι Βασιλιά"

Ο Ευρωβουλευτής, με σχέδιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, βρισκόταν ήδη στο κτίριο και όλοι αναρωτιούνταν από πού μπήκε και του απέδωσαν ικανότητες …κασκαντέρ.

Αμέσως οι διαδηλωτές, μπήκαν στα ενδότερα του κτιρίου και με συνθήματα, έκαναν ...άβολη την θέση των 6 θεατών που είχαν προσέλθει να ακούσουν προεκλογική ομιλία του κ. Καψή.

Δεν απουσίασαν αντεγκλήσεις των διαδηλωτών με έναν εκ των υποστηρικτών της … «Ελιάς», ενώ η απολυμένη της ΕΡΤ Ελπίδα Κουτσογιάννη διάβασε στην …πλάτη του υποψήφιου Ευρωβουλευτή κείμενο –διαμαρτυρίας, με τον κ. Καψή, κατά διαστήματα να αντιδρά και στο τέλος αποχώρησαν ειρηνικά, αφού πρώτα «στόλισαν» τον κ. Καψή και την «Ελιά».



Πηγή: DefenceNet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: