Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Tourism Awards 2014: Βραβεύθηκε ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής

Ολόκληρος ο τουριστικός κόσμος παρευρέθηκε την Τρίτη 8 Απριλίου στην τελετή απονομής των Tourism Awards 2014, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace και βραβεύτηκαν οι κορυφαίες πρακτικές του Ελληνικού Τουρισμού.

Tα Tourism Awards διοργανώθηκαν από την Boussias Communications και το περιοδικό Hotel & Restaurant, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο του Τravel, Hospitality & Leisure.

Στην τελετή απονομής, στην οποία παρευρέθηκαν περισσότερα από 350 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες και φορείς τουρισμού στην χώρα μας, βραβεύθηκαν οι πρακτικές που διακρίθηκαν από την αρμόδια κριτική επιτροπή, μέσω αδιάβλητης διαδικασίας που θεσμοθέτησε το περιοδικό Hotel & Restaurant και η εταιρεία Boussias Communications.


Η βραδιά ξεκίνησε με την απονομή των Τιμητικών Βραβείων στον Δρ. Γεράσιμο Ζαχαράτο, για τη συνολική συμβολή του στον Ελληνικό Τουρισμό, στον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής Χαλκιδικής και στον φωτογράφο Ανδρέα Σφυρίδη, για το φωτογραφικό έργο και την τουριστική καμπάνια «Χαλκιδική 4 Εποχές», στο έργο Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος, για τη συμβολή του στην Ανάπτυξη & Προώθηση του Οινοτουρισμού και στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος και το ''Ελληνικό Πρωϊνό’’ για τη Συμβολή του στην Ανάδειξη της Πολιτιστικής Ταυτότητας Ελληνικών Προορισμών.

Τα βραβεία, στον πρόεδρο του Δ.Σ. του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής κ. Γρηγόρη Τάσιο και στον φωτογράφο κ. Ανδρέα Σφυρίδη απένειμε ο πρόεδρος του  ΕΟΤ κ. Χρήστος Πάλλης.


Η φωτογραφική τουριστική καμπάνια που ξεκίνησε το 2008 και ολοκληρώθηκε το 2010, είχε στόχο να αναδείξει τη Χαλκιδική ως έναν προορισμό για όλους του μήνες του έτους προβάλλοντας τις μαγευτικές της παραλίες, τον ορεινό όγκο του Χολομώντα, αρχαιολογικούς χώρους, τοπικά προϊόντα και υποδομές.

Ο κ. Τάσιος για τη βράβευση αυτή δήλωσε: «Η βράβευση είναι πολύ σημαντική για εμάς, καθώς επιβραβεύεται η προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2008, με στόχο να δείξουμε ότι η Χαλκιδική δεν είναι ένας προορισμός μόνο καλοκαιρινός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: