Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Μπαλτάκος: Η Νέα Δημοκρατία κινδυνεύει να χάσει τη δεξιά της πτέρυγα

 Ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης υπερασπίζεται τον Πρωθυπουργό, τονίζοντας ότι κανείς δεν μπορεί να τον πλήξει, αφού «έβγαλε τη χώρα από το Μνημόνιο», αλλά ταυτόχρονα του...«χτυπάει» καμπανάκι για την πορεία του κόμματος.

Την άποψη ότι δεν υπάρχει κανένα πολιτικό θέμα για τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια μετά τη δημοσίευση της υποκλαπείσας συνομιλίας του με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρης εξέφρασε ο πρώην γενικός γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Τάκης Μπαλτάκος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ».

Επιπλέον, ο κ. Μπαλτάκος επέμεινε ότι η Δικαιοσύνη είναι απολύτως ανεξάρτητη και οι δικαστικοί λειτουργοί κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει.

Όσον αφορά στη στάση του Ηλία Κασιδιάρη και την κίνησή του να μαγνητοσκοπήσει την μεταξύ τους συνομιλία, η οποία σημειωτέον σύμφωνα με τον κ. Μπαλτάκο είχε γίνει με «ανοιχτές τις πόρτες και δεν ήταν κρυφή», ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης ανέφερε ότι «ότι πρόκειται για πράξη αντίθετη στο νόμο και την ηθική, μια πράξη που δεν είναι μανιάτικη».

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωσή του ότι είναι αντικομμουνιστής, ο κ. Μπαλτάκος ξεκαθάρισε ότι δεν είναι εναντίον των «κανονικών κομμουνιστών», αλλά εκείνων του «γλυκού νερού», εναντίον «των αριστερών με δεξιά τσέπη».

Στην ερώτηση αν η Νέα Δημοκρατία είναι επαρκής για να καλύψει τη Δεξιά στη φάση της εποχής μετά τα Μνημόνια, ο κ. Μπαλτάκος «χτυπά» καμπανάκι στον Πρωθυπουργό.

«Η ΝΔ είναι κόμμα κεντροδεξιό και κινδυνεύει να χάσει τη δεξιά της πτέρυγα. Οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές για την παράταξη και τη χώρα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για το αν φοβάται ότι κάποιες άλλες υποκλοπές συνομιλιών βουλευτών ή υπουργών μπορούν να πλήξουν το κύρος του Πρωθυπουργό, δήλωσε ότι κανείς δεν μπορεί να τον πλήξει, αφού «έβγαλε τη χώρα από τα Μνημόνια».

Πηγή: NewsBomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: