Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της δημοτικής παράταξης "Νέα Γενιά – Νέα Πορεία", στα Νέα Μουδανιά


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τη δέσμευση ότι «Αυτό το μέρος θα γίνει αυτό που πραγματικά του αξίζει», ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Δημήτρης Τσούφης εγκαινίασε χθες το εκλογικό κέντρο της παράταξης «Νέα Γενιά-Νέα Πορεία» στα Νέα Μουδανιά.

Μπροστά σε ένα πολυπληθές και δυναμικό ακροατήριο, ο κ. Τσούφης καταδίκασε τις ατελέσφορες πολιτικές του παρελθόντος που ανήγαγαν τα αυτονόητα ζητήματα σε μείζονα προβλήματα, οδηγώντας την πόλη σε στασιμότητα και κακοδιοίκηση.

Με οδηγό το τετράπτυχο Ποιότητα ζωής, Ασφάλεια, Κοινωνικές Παροχές, Ανάπτυξη, ο επικεφαλής του συνδυασμού δεσμεύτηκε για καίρια ζητήματα που απασχολούν το Δήμο.



Δεσμεύτηκε για την αξιοποίηση του λιμανιού και του τελωνείου, για την επαναφορά του έργου των ναυταθλητικών εγκαταστάσεων, για ένα ενιαίο παραλιακό μέτωπο κοινής αισθητικής και για την αναβάθμιση της μαρίνας ως πηγής εργασιακών ευκαιριών και τουριστικής ανάπτυξης. Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα δημιουργίας και προόδου ήταν εντυπωσιακή, αφού πλήθος πολιτών παρακολούθησε την ομιλία. 

Η αγάπη για τον τόπο, οι αξιόπιστοι συνεργάτες, η ιστορία των προσφύγων και το όραμα των νέων ανθρώπων που πρέπει να μείνουν στον ευλογημένο τόπο της Νέας Προποντίδας είναι οι παράγοντες που θα οδηγήσουν στην επιτυχία της παράταξης, του Δήμου Νέας Προποντίδας, των ανθρώπων, τόνισε ο κ. Τσούφης.

Αύριο, Σάββατο 12 Απριλίου στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου στη Νέα Καλλικράτεια.

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: