Σάββατο, 5 Απριλίου 2014

Συνέλαβαν βρέφος 9 μηνών στο Πακιστάν για απόπειρα δολοφονίας αστυνομικού

Ένας Πακιστανός αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα επειδή συνέλαβε ένα μωρό εννέα μηνών και το παρέπεμψε σε δικαστήριο με την κατηγορία της... απόπειρας ανθρωποκτονίας, ανέφεραν την Παρασκευή τοπικοί αξιωματούχοι.

 Ο νεότερος... «κακοποιός» της χώρας, ο Μοχάμαντ Μούσα, συνελήφθη στις αρχές Φεβρουαρίου μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς του με την κατηγορία ότι εκτόξευσε πέτρες εναντίον των υπαλλήλων μιας εταιρείας φυσικού αερίου οι οποίοι προσπαθούσαν να εντοπίσουν σπίτια με «πειραγμένους» καταμετρητές στα προάστια της Λαχόρης.

Στην αναφορά του ο αστυνομικός Κασίφ Μουχάμαντ χαρακτήρισε τις αντιδράσεις των κατοίκων «απόπειρα ανθρωποκτονίας» και παρέπεμψε 30 ανθρώπους,
μεταξύ των οποίων και το μωρό, να εμφανιστούν την Πέμπτη στο δικαστήριο για να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Ο μικρός Μοχάμαντ παρουσιάστηκε πράγματι ενώπιον των δικαστών, στην αγκαλιά του παππού του που προσπαθούσε να τον ηρεμήσει καθώς έκλαιγε σπαραχτικά καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. "Όλοι στο δικαστήριο αναρωτιόντουσαν πώς είναι δυνατόν να εμπλέκεται ένα τόσο μικρό παιδί σε μια δικαστική υπόθεση και τι είδους αστυνομία είναι αυτή που έχουμε", είπε ο παππούς, ο Μοχάμαντ Γιασίν, ενώ τάιζε τον εγγονό του με το μπιμπερό.

Ο δικαστής πάντως, αντιλαμβανόμενος προφανώς τον παραλογισμό, έθεσε σε διαθεσιμότητα τον τυπολάτρη αστυνομικό και διέταξε την απελευθέρωση του μωρού που ωστόσο για τυπικούς λόγους θα πρέπει να παρουσιαστεί άλλη μία φορά στο δικαστήριο, την επόμενη εβδομάδα.


Το πιο τρελό όλων είναι όταν συνελήφθη το μωρό το οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα για τα περαιτέρω.  Του πήραν δηλαδή κανονικά δακτυλικά αποτυπώματα (ΦΩΤΟ), αφού πρώτα το έπεισαν να αφήσει το μπιμπερό του το οποίο κρατούσε πεισματικά στα χέρια του!

Πηγή: TheInsider

Δεν υπάρχουν σχόλια: