Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

«Όταν οι Ηχηρές Σιωπές του έρωτα τραγουδούν Μπιθικώτση –Χατζιδάκι», στη Νέα Ιωνία Βόλου

«ΟΤΑΝ ΟΙ ΗΧΗΡΕΣ ΣΙΩΠΕΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ –ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ»
ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ «ΙΑΜΒΟΣ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΔΟΓΑΝΗ, ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΥ.

Με μεγάλη επιτυχία έλαβε χώρα την Παρασκευή 28 Μαρτίου στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ η μυσταγωγική παράσταση της Άννας Μπιθικώτση «ΟΤΑΝ ΟΙ ΗΧΗΡΕΣ ΣΙΩΠΕΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ – ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ».

Μέσα σε 90 λεπτά ο Μπιθικώτσης «συνάντησε» τον Μάνο Χατζιδάκι και οι «ηχηρές σιωπές του έρωτα» ( το νέο βιβλίο με τον ομώνυμο τίτλο της Άννας Μπιθικώτση) τη «φωνή» της καρδιάς…


Η σύμπραξη της λογοτέχνιδας  Άννας Μπιθικώτση με τον ερμηνευτή Σωτήρη Δογάνη και το Μουσικό Σύνολο «ΙΑΜΒΟΣ»( Κωνσταντίνος Γράβος - τρομπέτα, Σέβη Μαζέρα- πιάνο και Ζαφειρούλα Χαντή - βιολοντσέλο), τα είχε όλα: Πάθος και δύναμη. Συγκίνηση και οικειότητα. Εσωτερικότητα και Εξωστρέφεια και βέβαια μια ένωση που υπόσχεται μια μελλοντική συνέχεια της συνεργασίας τους μετά την αποθέωση  που είχαν από το κοινό.


ΟΙ καταξιωμένοι καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, προσφέροντας στο φιλόμουσο κοινό του Βόλου μια νύχτα μαγική, όπου ο λυρισμός και το πάθος, έγιναν τραγούδι στα χείλη όλων όσων είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν μια παράσταση υψηλών προδιαγραφών.

Η διοργανώτρια της εταιρείας “Music View-Κοιν.Σ.Επ.», Ιωάννα Αποστολάκη, πέτυχε μια κατάδυση στην πιο καλή εποχή του ελληνικού μας τραγουδιού.

Κατόπιν απαίτησης των θεατών, η βραδιά θα επαναληφθεί άμεσα.

Φωτογραφίες :Παναγιώτης Θεοτόκης Λάκκας (ποιητής- χρονογράφος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: