Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

«Πιστεύω στην ανάκαμψη» λέει φανατικός αναγνώστης της Ελεύθερης Ώρας

Ασχολίαστο ... !!!

Πεπεισμένος ότι η χώρα εξέρχεται της κρίσης με ταχύτατους ρυθμούς και η οικονομία επιστρέφει άρδην σε ανοδική τροχιά δηλώνει ο Θάνος Τσίτος, πιστός αναγνώστης της εφημερίδας Ελεύθερη Ώρα από το 1992.

Συναντήσαμε τον 53χρονο σε ένα καφενείο στο Κουκάκι όπου μας εξήγησε τους λόγους για την αισιοδοξία του.

«Το αμερικανοεβραιοσιωνιστικομασωνικό τόξο εποφθαλμιά τα πλούσια ελληνικά κοιτάσματα πετρελαίου του Αιγαίου και του Σείριου η νέα τάξη πραγμάτων ισούται με τον αριθμό 333,3333 επί τρία που είναι ο αριθμός των μνημονίων της υποτέλειας στον γερμανικό ζυγό μας κάνει 1000.
1+0+0+0 ισούται με ένα δηλαδή το χρυσό Α της δημιουργίας. Το έτος 2014 είναι τριπλό άρα έχουμε ΑΑΑ, δηλαδή: ανάκαμψη, ανάπτυξη, απασχόληση. Αν κάνουμε αναγραμματισμό στο όνομα του Αντώνη Σαμαρά στα αραμαϊκά βγαίνει το όνομα Καποδίστριας, Ρωσία, Gazprom δηλαδή εισροή άμεσων ξένων χριστιανικών ορθόδοξων επενδύσεων».

«Το είχε πει αυτό η Δούκισσα της Πλακεντίας αλλά δεν την πίστεψε κανείς» σημειώνει με παράπονο πριν πιάσει να ξεφυλλίσει με μανία το τρέχον φύλλο της Ελεύθερης Ωρας που τόση ώρα έστεκε στη διπλανή καρέκλα χωρίς να μιλάει, περιμένοντας το ζεστό και γνώριμο άγγιγμα του Θάνου.

http://theblob.gr

Πηγή: Πελασγία

Δεν υπάρχουν σχόλια: