Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου Επιμελητηρίου Χαλκιδικής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στο πλαίσιο ενημέρωσης των μελών του σε θέματα επιχειρηματικότητας και επικαιρότητας, ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου της Νέας Καλλικράτειας του Δήμου της Νέας Προποντίδας και του προέδρου του κου Μπούρμπουλα Νικολάου,  αποδέχτηκε την πρόσκλησή τους και συναντήθηκε μαζί τους το απόγευμα της Κυριακής 8 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Ενοριακό Κέντρο της Νέας Καλλικράτειας.

Στη συνάντηση όπου το Επιμελητήριο Χαλκιδικής εκπροσώπησε ο πρόεδρος του κος Γκιλής Γεώργιος και ο νομικός σύμβουλος του κος Φυργάδης, παρευρέθηκαν επιχειρηματίες της περιοχής της Νέας Καλλικράτειας.

Τα κύριο θέμα της συνάντησης ήταν το οικονομικό αδιέξοδο όπου έχει περιέλθει ο επαγγελματικός και εμπορικός κόσμος εξαιτίας της αδυναμίας ανταπόκρισής τους στην εξόφληση των οφειλών τους προς τον ΟΑΕΕ, αλλά και των αλλεπάλληλων φόρων.


Ο κος Γκιλής ενημέρωσε τους παρευρισκομένους τις ενέργειες που έχει αναλάβει το Επιμελητήριο Χαλκιδικής σε συνεργασία με τους εμπορικούς συλλόγους και σωματεία του νομού, σχετικά με την σύνταξη και επίδοση εξωδίκου των έμπορων και των ελεύθερων επαγγελματιών προς τον ΟΑΕΕ. Κάλεσε τους εμπόρους  της περιοχής να προβούν σε ανάλογες κινήσεις, ώστε να πάρει όσο το δυνατόν πιο μαζική μορφή η διαμαρτυρία του εμπορικού κόσμου, αφού το πρόβλημα είναι κοινό και συνεχώς μεγαλώνει.

Με  την εξώδικη αυτή διαμαρτυρία, οι έμποροι διατυπώνουν ενυπόγραφα την ένστασή τους στην απαίτηση του ΟΑΕΕ και καλούν τη διοίκησή του οργανισμού να προβεί σε ουσιαστικό απολογισμό σε κάθε έναν ασφαλισμένο που θα υπογράφει το εξώδικο.

Επιπλέον ο κος Γκιλής δεν παρέλειψε να ενημερώσει τους παρευρισκομένους ότι το Επιμελητήριο στέκεται αρωγός και είναι πάντα δίπλα στον επαγγελματία και επιχειρηματία της Χαλκιδικής και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προς όφελος των μελών του, αλλά και της κοινωνίας της Χαλκιδικής γενικότερα.

 Παράλληλα τους ενημέρωσε για τις παροχές του Επιμελητηρίου και τις συνεχείς δράσεις που αναλαμβάνει για τα μέλη του προκειμένου να τα στηρίξει για να ξεπεράσουν τις δύσκολές στιγμές, ενώ επισήμανε σε όλους το όφελος που έχουν όσοι είναι κοντά σε αυτό. 

Από το Γραφείο Τύπου του
Επιμελητηρίου Χαλκιδικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: