Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013

Κουίκ: Οι φραστικές χυδαιότητες συριζαίων στελεχών με επιβεβαιώνουν

Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των σεναρίων μετεκλογικής συνεργασίας με την Κουμουνδούρου, εξαπέλυσε ο βουλευτής Επικρατείας και τομεάρχης Εξωτερικών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου στην Ήπειρο όπου βρίσκεται για διήμερη περιοδεία ανέφερε πως «δεν με εξέπληξε καθόλου το σημερινό δημοσίευμα της Αυγής που αναφέρεται στο "δεκάλογο του συνεπούς αριστερού", όπου οι ΑΝΕΛ, κατά τον αρθρογράφο, αποτελούν "μια κολλητικά επικίνδυνη λοιμώδη νόσο". Είναι γνωστό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ με αυτές τις φραστικές χυδαιότητες στο πεδίο της πολιτικής, δεν μπορεί να έχει σχέση και δεν αντέχει τις πατριωτικές γραμμές και θέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Το αντιμετωπίζω ως Τομεάρχης Εξωτερικών και στη Θράκη και με το Σκοπιανό και με την ΑΟΖ και στα ελληνοτουρκικά και στο Κυπριακό κλπ. Δεν μπορεί να ταυτιστεί με το κυβερνητικό μας πρόγραμμα,τις ιδρυτικές αξίες μας, την ελληνοορθόδοξη πίστη μας και τον συνεπή μετεκλογικό αγώνα μας χωρίς τις δικές του μεταβολές που αντιμετωπίζονται μόνο με δραμαμίνες».

Παράλληλα, ο κ. Κουίκ τόνισε ότι «απλά αποδείχθηκε πόσο δίκαιο έχω στις κατά καιρούς θέσεις μου γι’ αυτό το απόλυτα συστημικό κόμμα, που είναι ένα μωσαϊκό συνιστωσών, το οποίο περιλαμβάνει όλους εκείνους τους οποίους ανέφερα στην τελευταία ομιλία μου από το βήμα της Βουλής:

Φυσικά δεν με αιφνιδιάζει και η έλλειψη αυτοκριτικής στο μπάζωμα που έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ από στελέχη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ της διαφθοράς, της ρεμούλας και της διαπλοκής.

Εν κατακλείδι χαίρομαι που είναι οι ίδιοι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ που κόβουν τις όποιες γέφυρες επεχείρησαν να ανοίξουν με τους ΑΝΕΛ κάποιοι, από προσωπικές τους στρατηγικές και επιδιώξεις.

Έτσι κι αλλιώς αυτά τα παιγνίδια και αυτή η επιχειρηθείσα συμπόρευση δεν με αφορά ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΦΟΡΑ. Οι ΑΝΕΛ δεν θα γίνουμε ουρά ΚΑΝΕΝΟΣ».


Σε ερώτηση για τις προθέσεις των ΑΝΕΛ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, σε επίπεδο συνεργασιών ο κ. Κουίκ ανέφερε:

«Μένω αμετακίνητος ΚΑΙ στην πρόσφατη ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος με πρώτη υπογραφή αυτή του Προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου. Αυτή η ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση, είναι για μένα κόκκινη γραμμή».

Πηγή: NewPost

Δεν υπάρχουν σχόλια: