Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Κινητοποιήσεις από εμπόρους και επαγγελματίες της Χαλκιδικής και κατάθεση εξωδίκων προς τον ΟΑΕΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κινητοποιήσεις από  εμπόρους και επαγγελματίες της Χαλκιδικής και κατάθεση εξωδίκων προς τον ΟΑΕΕ

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προχώρησαν την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 οι έμποροι και οι επαγγελματίες της Χαλκιδικής, θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για τα ειδοποιητήρια του ΟΑΕΕ αναφορικά με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, τις κατασχέσεις και τη μηδενική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη όσων οφείλουν στον Οργανισμό.

Με σύνθημα «σήμερα εγώ, αύριο εσύ», οι έμποροι και οι επαγγελματίες της Χαλκιδικής, εξέφρασαν την αντίθεση τους στις πρακτικές που ακολουθούνται από το επιτελείο της κυβέρνησης και από την διοίκηση του ΟΑΕΕ, ενώ παράλληλα δήλωσαν τη συμπαράστασή τους προς τους συναδέλφους τους που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στις 11 το πρωί μπροστά στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας της  Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο. Στη συνέχεια έμποροι και επαγγελματίες, μεταβήκανε στα γραφεία του Επιμελητηρίου όπου συμπλήρωσαν τα εξώδικα.

 Κατόπιν συνοδευόμενοι από προέδρους Εμπορικών Συλλόγων όλης της Χαλκιδικής, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κο Γκιλή Γεώργιο, μέλη του ΔΣ και από τον νομικό σύμβουλο του Επιμελητηρίου, κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία του ΟΑΕΕ στον Πολύγυρο, όπου επέδωσαν τα εξώδικα.

Αναμένουμε πλέον τις απαντήσεις του ΟΑΕΕ . Εάν τα αποτελέσματα είναι αρνητικά τότε θα προχωρήσουμε σε δυναμικότερες κινητοποιήσεις.

Από το Γραφείο Τύπου του
Επιμελητηρίου Χαλκιδικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: