Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ μέσα και γύρω από το ΑΠΘ

Συντάκτης: Βασίλης Κυριακούλης

Αστυνομική επιχείρηση μέσα και γύρω από τους χώρους του ΑΠΘ πραγματοποιήθηκε χτες από τους από αστυνομικούς Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν συνολικά 29 προσαγωγές και τελικά συνελήφθησαν οκτώ άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για τις κατά περίπτωση κατηγορίες της παράβασης του Νόμου «Περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών», Νόμου «Περί αλλοδαπών», «Υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης» και «Ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης» .

Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε συνελήφθησαν πέντε άτομα ηλικίας 37, 22, 28 και 24 ετών και 29 χρόνων στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 26 μικροδέματα χασίς συνολικού βάρους 91,1 γραμμαρίων.
Επίσης συνελήφθη 18χρονος ο οποίος κατά τον αστυνομικό έλεγχο δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας, ένας 24χρονος ο οποίος στερούταν των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή του στη χώρα και ένας 26χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις. Επίσης σε προαύλιο χώρο του Α.Π.Θ., βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα επιπλέον μικροδέμα χασίς βάρους 6,6 γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεθαύριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης σύσκεψη με θέμα την εγκληματικότητα στους χώρους του ΑΠΘ.

Πηγή: Αγγελιοφόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: