Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Γιορτή λήξης της καλοκαιρινής εκστρατείας “Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου ο κόσμος είναι πολύχρωμος”

Γιορτή λήξης της καλοκαιρινής εκστρατείας
“Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου
ο κόσμος είναι πολύχρωμος”

Γιορτή για την ολοκλήρωση της εκστρατείας ανάγνωσης και δημιουργικότητας του δικτύου Future Library “Στις Βιβλιοθήκες ο Κόσμος είναι Πολύχρωμος!” διοργανώνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7.00 μ.μ. στην αυλή της οικείας Τραγανού.

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου από τις 14 Ιουνίου αναπτύχθηκαν δράσεις για παιδιά του νηπιαγωγείου και του δημοτικού με κεντρικό τίτλο “Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου ο κόσμος είναι πολύχρωμος”.

Όλο το καλοκαίρι κάθε Τετάρτη και Παρασκευή απόγευμα ο χώρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πολυγύρου πλημμύριζε από χαρούμενες φωνές και χαμόγελα. Τα παιδιά συνδύασαν την ανάγνωση βιβλίων με τη ζωγραφική, τη χειροτεχνία, το τραγούδι, το παιχνίδι.

Χάρη στο μεράκι και την αγάπη εθελοντών εκπαιδευτικών μικρά και μεγαλύτερα παιδιά γνώρισαν ολοκαίνουρια δροσερά βιβλία και έμαθαν να εργάζονται συλλογικά αξιοποιώντας δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Σε όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής εκστρατείας τα παιδιά ψήφισαν το αγαπημένο τους χρώμα   αναδεικνύοντας νικητή το χρώμα μωβ. Ακόμη συγκέντρωσαν αντικείμενα διαφορετικών χρωμάτων και έφτιαξαν μια πολύχρωμη συλλογή και με υφάσματα χρωματιστά δημιούργησαν την πολύχρωμη σημαία του καλοκαιριού!

Κατά τη διάρκεια της γιορτής λήξης θα απονεμηθούν στους συμμετέχοντες των προγραμμάτων που υλοποιήθηκαν το καλοκαίρι και την περυσινή σχολική χρονιά (“Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου ο κόσμος είναι πολύχρωμος” και “Πάμε Βιβλιοθήκη”) μαθητές, εθελοντές και εμψυχωτές έπαινοι συμμετοχής. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει στο πιάνο η καθηγήτρια του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου, Μαρία Καλαϊτζή.

Από το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Πολυγύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: