Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Επιμελητήριο Χαλκιδικής - Συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά της Χαλκιδικής


Συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την κοινωνική της ευθύνη και την ευαισθησία της απέναντι στην ελληνική οικογένεια και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, αποφάσισε να τις στηρίξει  και να τις βοηθήσει να καλύψουν τις ανάγκες τους, όσον αφορά την αγορά των σχολικών ειδών.

Για το σκοπό αυτό, σε συνεργασία με τους εμπορικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, οργανώνει εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών για τα παιδιά της Χαλκιδικής, οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες αυτές.

Σήμερα που οι ελλείψεις στα δημόσια σχολεία είναι τεράστιες, που η Ελληνική οικογένεια αδυνατεί να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών σε σχολικά, πρέπει όλοι να ενεργήσουμε με αλληλεγγύη στηρίζοντας όλους όσοι έχουν ανάγκη.

Φέτος, η συμμετοχή όλων μας στην προσπάθεια αυτή, είναι ακόμα πιο σημαντική με δεδομένες τις αντιξοότητες που βιώνουν πολλά παιδιά στο νομό μας!

Με τη συμμετοχή όλων μας, θα καταφέρουμε να μην αφήσουμε κανένα παιδί στη Χαλκιδική χωρίς τα απαραίτητα, ώστε να ξεκινήσει με αξιοπρέπεια και χαμόγελο τη νέα σχολική χρονιά.

Για το λόγο αυτό, προσκαλούμε όλες τις επιχειρήσεις και τα μέλη μας, να συνδράμουν στο βαθμό που μπορούν, ώστε να συγκεντρωθούν τα σχολικά είδη που απαιτούνται. 

Τα σχολικά είδη που θα συγκεντρώνουμε είναι:

Σχολικές τσάντες δημοτικού - γυμνασίου – λυκείου, Τετράδια 3 - 4 θεμάτων , Τετράδια (μπλε και χρωματιστά), Σχολικοί άτλαντες (γεωγραφικοί και πολιτικοί), Τέμπερες – Κηρομπογιές, Μπλοκ ζωγραφικής – ακουαρέλες , Μαρκαδόρους – Ξυλομπογιές, Μολύβια, Στυλό, Γόμες, Ξύστρες, Διορθωτικά, Πινέλα, Κασετίνες, Ντοσιέ (μεγάλα - μικρά) και ανταλλακτικά φύλλα, Φακέλους με λάστιχο, Χαρτί Α4, Διαφάνειες, UHU (στικ και υγρή), Πλαστελίνες, Διάφανο αυτοκόλλητο για ντύσιμο βιβλίων , Ψαλιδάκια, Γεωμετρικά όργανα (χάρακες, διαβήτες κ.λ.π.)

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκστρατεία του Επιμελητηρίου των εμπορικών και πολιτιστικών  συλλόγων της Χαλκιδικής, στο πλαίσιο της πρωτοβουλία τους, μπορούν να προσφέρουν είδη σε καλή κατάσταση, έτοιμα για χρήση ή καινούρια από την Πέμπτη 12/ 9 έως και την Τετάρτη 18/ 9.

 Τα σημεία συγκέντρωσης των σχολικών ειδών είναι:

Πολύγυρος, στα γραφεία του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του (από 08.30 – 15.00)
Νέα Μουδανιά, σε ειδικό stand στην Κεντρική πλατεία (από 18.00 – 21.00)
Νέα Καλλικράτεια, σε ειδικό stand στον κεντρικό πεζόδρομο (από 17.30 – 20.30)

Επιπλέον όσοι από τους επαγγελματίες – επιχειρηματίες, έχουν παλαιούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές που δεν τους χρησιμοποιούν, μπορούν επίσης να τους προσφέρουν στα προαναφερόμενα σημεία, για να παραδοθούν σε σχολεία του νομού μας.

Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: